Valutahandel

Hoger Rendement dan op de Beurs.
Een erg makkelijke en populaire asset om in te handelen is Valuta. De hoge rendementen maken het voor valuta handelaren (forex) interessant om te beleggen in binaire opties met name omdat de yield of het rendement bij binaire opties aanzienlijk hoger is dan op de beursvloer.

Elke handelaar in aandelen, opties en digitale of binaire opties, van amateur tot specialist doet er goed aan ook Valuta in zijn portfolio op te nemen.

Voorbeeld: EUR/USD Handel.
De EUR/USD handel is met name interessant omdat er een duidelijke koppeling te zien is tussen de politieke waan van de dag en de koersen van de betreffende munten.

Op het moment dat er uit Europa goede berichten komen over economisch nieuws bijvoorbeeld het Duitse hof dat instemt met de ESM bailout wordt de Euro sterker ten opzichte van de dollar.

Als er negatieve berichten over de Amerikaanse economie zijn doet dat de dollar geen goed. Tegenvallende cijfers over de economische groei en de werkgelegenheid spelen een factor bij koersschommelingen.

Het is te makkelijk om uit het voorafgaande af te leiden dat de dollar zal dalen ten opzichte van euro.

In Europa is er bovendien de nodige scepsis onder de bevolkingen over alle stappen die genomen worden. Als dit gepaard gaat met de rellen/opstanden die we in Griekenland en Spanje zien dan zal de euro snel zijn positie verliezen.

Al met al een hele wisselende markt waar financiele kennis gepaard moet gaan met politiek inzicht. Bij Binaryclass kunt u de eerste stappen maken naar de valutahandel. Kijk bij onze brokervergelijker en reviews om uw favoriete platform te ontdekken.

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.