OptionRally Video Review nu in ons youtube kanaal" />

OptionRally Video Review nu in ons youtube kanaal

Mon, 17 Nov 2014

Zoals beloofd heeft binaryClass.nl het platform van OptionRally voor jullie bekeken. Deze aanbieder van zowel forex als binaire opties is zeer compleet en heeft een uitgebreid educatief centrum waar Ebooks, Webinars, videocursussen en persoonlijke begeleiding aangeboden worden. Zoals in de videoreview te zien is zijn er meerdere lagen in het educatieaanbod. Zo kom je via het menu van de educatie bij de tab video’s. Na deze geklikt te hebben worden knoppen zichtbaar die toegang bieden tot video’s en e-books. Dit is een beetje omslachtig maar als je wat tijd besteed op het platform loop je er vanzelf tegen aan.

Als je direct een account wil aanmaken dan kan dat door op de onderstaande banner te klikken:

De site van OptionRally biedt naast het educatieve deel ook veel marktinformatie. Zo is er een economische agenda, is er financieel nieuws op het nieuwskanaal en kun je gebruik maken van de markt analyses die op dagelijkse basis gemaakt worden. Kom je er niet uit dan zijn er een uitgebreide mogelijkheden om contact te krijgen met OptionRally. 24 uur per dag beschikbaar middels telefoon, mail en de chat app. Er zijn dus altijd mogelijkheden om in contact te komen met OptionRally. OptionRally is een van de brokers die al jaren bezig is, er is een hoofdvestiging in Singapore en daarnaast nog 13 vestigingen over de hele wereld. We hebben het niet over een klein bedrijf maar een ervaren speler op de markt van financiële dienstverlening. OptionRally valt onder het CySec wat inhoud dat er een vorm van Europese regulering is en de producten van OptionRally opgevat worden als financiële instrumenten. Deze broker hecht veel waarde aan zijn reputatie en profileert zich op transparantie. Het bedrijf staat geregistreerd bij de AFM (Authoriteit financiele markten) onder nummer 220/13. OptionRally staat in elk land ingescreven bij de financiele waakhonden van dat gebied.Dit geeft echt wle iets aan hoe OptionRally er in staat en hoe serieus deze onderneming te nemen is.

We hopen dat onze videoreview je wat geholpen heeft. Als er suggesties of tips zijn over welke brand of onderwerp te behandelen in de videoreviews dan horen we dat graag. U kunt ons altijd bereiken via info@binaryclass.nl. BinaryClass.nl blijft de Nederlandse specialist op het gebied van binaire opties waar u altijd een beroep op kan doen.

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.