Tips van binaryClass.nl

Mon, 4 Feb 2013

Januari is een goede maand geweest op de beurs. Er wordt vaak gezegd dat januari een goede indicator is voor de handel van de rest van het jaar. U kunt zich dus klaar maken voor stijgingen dit jaar. Binaryclass.nl haalt een aantal interessante assets eruit. Opvallend is bijvoorbeeld dat de nationalisatie van de sns de AEX nauwelijks beïnvloedt heeft. Blijkbaar heeft het omvallen van grote banken in de afgelopen jaren zoveel effect gehad dat de nationalisatie van de SNS de markt niet meer opschrikt.

Op mobiel gebied zijn er interessante ontwikkelingen. Samsung zit nog in de stijgende lijn maar daar wel een correctie op gaan komen. Alhoewel binnenkort zullen de de Galaxy S4 introduceren en als deze net zo goed ontvangen wordt als zijn voortganger dan kan er nog wel een stijging verwacht worden. Apple heeft al een tijd een dalende lijn. Op zich wel logisch want de koerswaarde was gewoon te hoog en begint nu terug te komen op het niveau van vorig jaar wat realistischer is. Apple komt in dezelfde positie als microsoft. Een bedrijf met veel geld een een goede afzet maar weinig interessant voor de handel.

Blackberry heeft net zijn nieuwe besturingssysteem gepresenteerd. Het is, zoals wel vaker bij blackberry, eigenlijk te weinig en te laat. Het wordt verwacht dat het aandeel nog meer zal gaan dalen terwijl bb10 eigenlijk de redding van RIM had moeten zijn. RIM is overigens nu Blackberry als bedrijfsnaam gaan voeren. Onze persoonlijke favoriet HTC (vanwege de hardware en niet het aandeel) heeft in Q1 van 2013 de negatieve trend nog niet omgezet. Dit komt met name omdat het moet opboksen tegen Samsung en Apple, een kleiner budget heeft en daarom minder bekend is bij het grote publiek. HTC maakt echter al jaren kwalitatief hoogstaande producten waar Samsung nog een voorbeeld aan zou kunnen nemen. In de gaten houden dus HTC zou ons nog kunnen verassen.

Google en facebook zijn assets die vrijwel iedereen kent en waar graag op gehandeld wordt. Google zit nog steeds in de stijgende lijn en haalde zelfs een nieuw hoogtepunt. Reden om even af te wachten en te kijken hoe het verder ontwikkelt. Facebook zit met het probleem dat alhoewel er steeds meer gebruikers zijn, mensen nog steeds moeite hebben met het verdien model. Zo neemt het mobiele gebruik toe ten opzichte van het gebruik op desktops. Het verdienmodel voor de advertenties is op de desktop 10 keer beter. Dus alhoewel facebook groeit moeten er voor elke desktop gebruiker, 10 mobiele gebruikers zijn om dezelfde advertentie opbrengsten binnen te halen.

Wel iets om in de gaten te houden als u aan het handelen bent in binaire opties. Omdat binaire opties vaak voor korte looptijd hebben moet u wel in de gaten hebben dat de algemene indicators maar beperkt bepalend zijn voor uw trades. De trends zijn over langere periodes en zijn niet altijd goede indicators. Wel kan een specifiek nieuwsbericht, een productpresentaties of een beurs direct invloed hebben op de koersen. Hoe langer de looptijd, des te meer kun je afleiden uit trends.

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.