BinaryClass.nl marktupdate

Mon, 17 Jun 2013

Het korte overzicht van binaryClass.nl over de economische ontwikkelingen wereldwijd. Het zijn tips of trends die gebruikt kunnen worden bij het traden in binaire opties. Zo gaan we via Turkije, door Azië naar Japan om via Latijns Amerika en de Verenigde Staten weer terug te keren in ons eigen Europa waar genoeg te beleven valt op de financiële markten.

Turkije
Vrijwel iedereen heeft gehoord over de Turkse protesten. De meeste Nederlanders kunnen de protesten tegen verdere islamisering wel waarderen, net als vele andere west-Europeanen. De financiële markten denken daar echter anders over. We zien dan ook de dat de Turkse lira sinds de demonstraties aan het dalen is geslagen. Een effect dat vaker waargenomen wordt, als er onrusten in het land zijn, heeft dat vrijwel nooit een positief gevolg van de munteenheid van dat land. Dit doet een beetje denken aan het gezegde “de één zijn dood, is de ander zijn brood” wat in de financiële sector nogal eens waar blijkt te zijn. Ook met binaire opties kan er voordeel gehaald worden uit koersdalingen die redelijk goed te voorspellen zijn.

Azie
Er zijn geruchten over de komst van een nieuwe Azië-crisis. Bij binaryClass.nl denken we van niet. Op dit moment zijn de Aziatische economieën hebben relatief de minste schulden en de grootste groei. Wel is het zo dat op dit moment moeilijker lijkt voor deze goede economieën om geld te lenen op de markt dan voor slechte economieën zoals Brazilië. Voor de binaire optie trader is de Japanse Yen op dit moment handig om in de gaten te houden. De Japanners hebben een tijd lang geprobeerd hun munt te devalueren ten opzichte van de dollar. Dat ging een tijdje goed maar ondertussen is het omslag punt bereikt en lijkt de trend om te keren. Doe de analyse, trade bij één van de door ons geselecteerde brokers en pak jouw winst!

De V.S
Zoals al bleek uit de analyse over de yen is de dollar aan een comeback begonnen ten opzichte van de yen. Dat betekent overigens in dit geval dat de dollar minder waard wordt wat weer goed voor export is. Ook ten opzichte van de Euro zien we deze tendens. Het enige probleem is dat deze schommelingen meer zeggen over de yen en euro dan over de dollar. Het is moeilijk om in te schatten hoe de Amerikaanse economie er voor staat. Het lijkt erop dat de grootste problemen door de Amerikanen afgewenteld zijn op andere economieën. Mocht dit niet werken dan krijgt een oorlog de Amerikaanse economie wel op gang.

We eindigen weer in Europa
Voor Europa geldt dat het alle kanten op kan. Het is wachten op het volgende probleem, protest of schandaal om de euro te laten dalen. De attente trader kan in dit volatile markten snelle winsten maken. Het grote voordeel van binaire opties blijft dat je risico beperkt blijft. Je kunt hooguit je inzet voor een (deel) verliezen maar je hoeft niet op de achter liggende waarde van de stukken te letten. Voor de euro gold dat Europa ook een devaluatie politiek probeerde ten opzichte van de dollar maar die lijkt niet te lukken nu de euro sterker wordt ten opzichte van de dollar.

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.