Binaire Opties: Wat brengt 2015 voor u?

Wed, 28 Jan 2015

De feestmaanden weer overleefd? we zitten alweer ruim in 2015 en het is tijd voor een rondje financieel nieuws. Even een korte opsomming van een van de populaire binaire assets waar we graag mee traden. Het is altijd leuk om te zien hoe het nieuws invloed heeft op de Beursvloer.

Belangrijke financiële en goederen/grondstoffen markten zijn vrijwel vlak in afwachting op de FED die om 2 ET (dus 8 uur s’ochtends in Nederland) met een policy statement komt. Het is de verwachting dat de FED zal aangeven dat het later dit jaar gaat beginnen met het verhogen van de rentevoet maar dat het voorlopig terughouden zal zijn. De focus zal liggen op de inflatie in Amerika en stijgende risico’s uit Europa en Azië. Het is ook goed mogelijk dat er voor 2015 helemaal geen renteverhoging komt.

De ECB heeft net, zoals welbekend, aangegeven dat en gaat beginnen met quantative easing oftewel het bijdrukken van geld. Dit word niet als positief nieuws opgevat. De Euro/Dollar zit in een negatieve trend en afhankelijk van de toon van de FED zullen we gaan zien welke kant de koers opgaat. Dit zijn momenten voor handelaars van binaire opties om gebruik te maken van deze kennis om zodoende een goede inschatting van de koersrichting te maken.

Dit geldt ook voor de GBP/USD (britse ponden ten opzichte van de dollar). Als de FED zich terughoudend opstelt dan zal dat de Britse pond ondersteunen. Stelt de FED zich agressiever op en lijkt het erop dat er inderdaad renteverhogingen in 2015 komen dan zal de pond eerder onder druk komen. Met het stijgen van de dollar wordt goud ook beïnvloed aangezien het stijgen van de dollar vaak leidt tot een lagere vraag op de goudmarkt. Goudhandelaren zijn over het algemeen niet blij met rente verhogingen.

Voor de handelaar in binaire opties zijn er dus genoeg mogelijkheden om van de koers dalingen en stijgingen gebruik te maken. Om het makkelijker te maken heeft BinaryClass.nl een aantal van onze favoriete brokers voor jullie op rij gezet om direct aan de slag te kunnen gaan.

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.