Binaire opties op internet aandelen

Tue, 8 Oct 2013

Twitter heeft vorige maand bekend gemaakt dat het bedrijf naar de beurs gaat. De beursgang lag in de lijn der verwachtingen en het moment van de beursgang is goed gekozen. Internet aandelen doen het goed op dit moment en dat zal nog wel even zo blijven is de inschatting.

BinaryClass.nl heeft al eerder over de aandelen van facebook en google geschreven. Het zijn interessante aandelen voor beginnende traders omdat het aandelen betreft van bedrijven waarvan de activiteiten voor veel mensen bekend zijn. Je hoeft geen financieel expert te zijn om nieuws over facebook, twitter, google te volgen en daar wat van te begrijpen. Het zijn ook leuke aandelen omdat deze goed aantonen dat psychologie een belangrijke factor in de handel op de beurs is.. Het is verstandig om bij de verschillende brokers te kijken bij de assets die ze ter beschikking stellen of daar aandelen bijzitten die interessant zijn. Zo kunnen je via de FAQ link op de homepage van OptionFair de Glossary aanklikken. Bij underlying assettypes zit een link naar de asset index. Bij 24Options is het mogelijk via de homepage direct bij de asset index te komen door op de link Trading opportunities te klikken.

Het grappige van de internet aandelen is dat de koers weinig te maken heeft met de opbrengst en winst van een bedrijf. De waarde heeft vooral te maken met het aantal gebruikers en de inschatting dat aan al die gebruikers op

een gegeven moment geld verdient kan worden. Dit geld verdienen zal vooral door reclame moeten gebeuren. In de praktijk blijkt echter steeds meer dat het maar zeer de vraag is hoe goed online reclame nu echt werkt. Google en Facebook weten heel veel over hun leden maar het goed voorspellen van wat ze willen kopen blijkt vaak erg moeilijk. Vaak komen er allerlei reclames voor producten, nadat je het product al online hebt aangeschaft, wat de waarde van de reclame zeer laag maakt. De meerwaarde van al deze sociale kennis wordt door google, facebook, twitter en andere internetbedrijven, die zich richten op online reclame, erg benadrukt. Het is de vraag of die meerwaarde er ook is. Als blijkt dat die meerwaarde er niet is en online marketing minder werkt dan aangenomen, dan zullen de aandelen van deze bedrijven in lucht op gaan. De waarde op dit moment is vooral gebaseerd op veronderstellingen.
Voor het handelen in binaire opties maakt deze wetenschap voorlopig nog niets uit. De aandelen van internet bedrijven zijn in een opwaartse trend en daar kan gebruik van gemaakt worden door een slimme trader.2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.