Handel in Olie

Olie is Zwart Goud.
Wat geldt voor goud geldt ook zeker voor olie, de prijs zal op langere termijn alleen maar blijven stijgen. Dus voor de startende binaire opties handelaar een ideale investeringsmogelijkheid. De recht toe recht aan methode van handelen met binaire opties is ook te gebruiken bij een asset als olie. Veel ervaring hoeft u niet te hebben. Bijvoorbeeld: zal de olieprijs stijgen of dalen in het komende uur?

Nieuws en Politiek.
Olie is een asset die sterk reageert op politiek nieuws, oorlogen en macro cijfers. In de maand september 2012 hebben we bijvoorbeeld de olieprijs zien dalen tot onder de $92. Dit was vooral te wijten aan de toenemende zorg die er leeft over de wereldwijde crisis en de afnemende mondiale vraag naar olie. De dalingen worden door de meeste analisten gekoppeld aan uitspraken van Amerika, dat het olie gaat vrijgeven uit de SPR (Strategic Petroleum Reserve) en uitspraken uit Saudi-Arabie dat zij de olie productie gaan opvoeren om de prijzen verder te drukken.

Gezien het voorgaande dat wij u beschreven hebben zijn de verwachtingen voor olie dan ook dat de prijzen op korte termijn voorlopig zullen blijven dalen. De olie markt wordt door diverse politieke en economische factoren bepaald. Hoe beter je in staat bent deze factoren in te schatten, hoe meer voordeel je zal hebben bij het handelen in binaire opties met de asset olie.

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.