Handel in Goud

In goud handelen op een binary options platform is een unieke ervaring door de snelheid, het gemak en het te behalen rendement. Binaryclass geeft u tips!

Tips voor het handelen in Goud

Het handelen in goud middels binaire opties is snel, makkelijk en levert veel rendement op. Zowel voor beginnende handelaren als ervaren investeerders is binaire opties handel in goud een Gouden Tip.
De belangrijkste eigenschap van Goud is dat de prijs vrijwel altijd omhoog lijkt te gaan. Het laatste decenium is de goudprijs op jaarbasis altijd gestegen. In 2012 is de goudprijs per ounce zelfs met maar liefst 15 % gestegen. Volgens alle bronnen en signalen geldt dit ook voor de toekomst, goud gaat weer een goed jaar hebben met een sterke stijging.

De Franse Bank BNP Paribas heeft ingeschat dat aan het einde van 2013 de goudprijs rond de $2,150 zal zijn. Newmont Mining, het grootste mijn bedrijf in Amerika heeft zelfs ingeschat dat de goudprijs in 2013 $2,550 zal halen. Verder voorspellen alle grote banken zoals Goldman Sachs, Morgan Stanley en Deutsche Bank een goudprijs rond de $2,000.

Wat helder wordt bij alle grote financiele instellingen is dat ze allemaal verwachten dat de goudprijs in 2013 zal blijven stijgen en dat in 2014 ook zal doen. Diverse brokers, zoals OptionFair, bieden de mogelijkheid om met goud te traden. Kijk bij de Binaryclass ‘Broker Reviews‘ om te zien welke Broker het beste bij jou past.

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.