Speciale Promotie OptionFair: € 100 minimum storting

Thu, 11 Apr 2013

OptionFair geeft je dit weekend de kans om voor een gehalveerde minimum storting te beginnen met handelen in Binaire Opties. Van donderdag 11 april tot zondag 14 april tot 24.00h kan je al voor € 100, in plaats van € 200, aan de slag op dit platform. Daarbij ontvang je nog een 10% bonus, een personal account manager en ontvang je de nieuwsbrief met de laatste financiële updates. Open hier een account, maar wacht tot donderdag als je gebruik wilt maken van deze aanbieding.

Bezoek OptionFair nu Lees de OptionFair review

OptionFair is een van onze favoriete platformen voor de handel in Binaire Opties. Dit komt vooral doordat de software die zij gebruiken eenvoudig weg het beste is wat er vandaag de dag wordt aangeboden. Het feit dat zij ook aan het begin en aan het eind van iedere maand een promotie aanbieden waarbij zij de traders tegemoet komen word natuurlijk zeer op prijs gesteld.

Ook nieuw bij OptionFair:
Trades van 120 en 180 seconden
De roebel als een van de verhandelbare munteenheden
De TA-25 Index

Bezoek de Facebook pagina van OptionFair voor tips en updates. Verder word er hard gewerkt aan een nieuw blog en video’s. Ook de educatieve sectie word verder uitgebreid. Dus genoeg redenen om deze broker een kans te geven.

BinaryClass.nl probeert zoveel mogenlijk iedereen op de hoogte te houden van de laatse broker promoties en nieuwtjes. iedere maand vind je de laatste updates in het Broker Nieuws. Met de binaryClass nieuwsbrief kan je ook op de hoogte blijven. Schrijf je hiervoor in op de homepage. Ook zijn wij altijd geinteresseerd om over jouw trade ervaringen te horen. Is het platform je bevallen, hoe was de support, in welke assets je hebt gehandelt, enzovoorts. Laat het ons weten met het contact formulier.

2020 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.