OptionFair’s Trade Toernooi" />

OptionFair’s Trade Toernooi

Sun, 27 Apr 2014

OptionFair is an EU-regulated broker
Om traders te stimuleren meer volumes te verhandelen in binaire opties heeft OptionFair een toernooi promotie opgezet om zo haar meest succesvolle traders te belonen met geldprijzen. Iedere week word er $15000 weg gegeven aan de top tien traders die de meest ‘winnende’ trades hebben behaald in 1 handelsweek. Iedere week maak je dus weer een nieuwe kans om één van de gelukkige tien te zijn. Als u deze informatie direct op de site van OptionFair wilt lezen klik dan op de onderstaande banner om direct door te gaan naar de Optionfair homepage.

Hoe neem ik deel aan het Trade Toernooi

Iedereen doet automatisch mee aan het trade toernooi van OptionFair vanaf het moment dat de eerste binaire optie trade wordt gedaan. Het gaat niet om de bedragen die je verhandeld, maar alleen om het aantal ‘in the money’ geeindigde trades. Een leaderboard, dat ieder kwartier word geupdate, geeft de top vijftien altijd aan. En er is een search balk waarin je jouw positie kunt terug vinden door er jouw username in te voeren. Iedere week begint het toernooi weer opnieuw, op maandag morgen zodra de markten openen, en sluit het op vrijdag zodra de markten ook sluiten.

Deze promotie van OptionFair heeft natuurlijk niets met optie handel te maken, maar het is een leuke incentive, een aardig gebaar naar ons, de traders, toe. Overigens is OptionFair niet de eerste broker die deze promotie introduceert. Enkele brokers waren al eerder, iedereen weer met haar eigen voorwaarden, maar OptionFair is toch nog steeds onze nummer 1 broker. Tegenwoordig hoor je zoveel negatieve verhalen over verschillende handels platformen dat het nog maar eens aangeeft hoe belangrijk het is om voor een gereguleerde broker te kiezen, en natuurlijk een platform waar je je vertrouwd en goed voelt. Daar zijn er meerdere van, maar deze broker heeft nog steeds onze voorkeur. Ook de enige, zover ik weet in ieder geval, die candlestick charts op het platform zelf aanbiedt. De minimale storting hier is € 300, en je trade al vanaf € 25.

728X90 (2)

Trade signalen van OptionFair

Als je een storting van € 500 maakt ontvang je de FairSignals, trade alerts, van OptionFair. Deze signalen zijn indicatoren die aangeven wat de verwachte richting van de markt prijs voor een bepaald asset op een gegeven tijdstip zal zijn. Deze signalen zijn zeker geen garantie voor winst, maar het is een zeer populaire tool die je gebruikt als aanvulling op jouw eigen strategie en markt kennis. Ik zou er niet blind op vertrouwen, maar ze claimen dat het rond de 65% in the money zou moeten zijn (long term). Het is in ieder geval iets om over na te denken als je toch op dit handels platform gaat beginnen, wie weet helpt het je bij het winnen van een toernooi.

Live Trade Room

BinaryClass introduceert binnenkort eindelijk haar eigen trade-klassen. Aan de hand van trade-tutorials worden de verschillende aspecten van het handelen in opties uitgelegd. Van het leren lezen van de verschillende grafieken tot het toepassen van strategieën, alles wordt behandeld. Ook zal er de mogelijkheid komen om deel te nemen in live trade sessions en gebruik te maken van verschillende trading-tools. Dit moet in de komende maand live gaan dus blijf op de hoogte. Je kunt ook jouw email adres op de homepage ingeven zodat je een notificatie zult ontvangen zodra de live traderoom van start gaat.

Terug naar de Homepage..

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.