Bonus demo account OptionFair

Thu, 28 Feb 2013

Binaire Opties leren handelen kan iedereen. Maar om dit zo snel en goed mogelijk te doen bieden de brokers educatieve tools aan zoals een Demo Account, direct traden zonder enig risico, om zo het platform te leren kennen. OptionFair maakt het allemaal wat interessanter door je de mogelijkheid te geven de winst die je op de demo account behaald over te schrijven naar jouw ‘real money’ account. De Demo Account bij OptionFair heeft een balans van $1000 waar mee te traden is. Met returns tot 85% kan je hier een dus een zeer aantrekkelijke bonus behalen. Doordat er geen enkel risico zit aan het traden met de demo account kan je makkelijker grote bedragen traden wat tot $850 bonus kan oplopen. Door na de behaalde winst over te stappen naar het real time platform word deze winst op jouw handels balans bijgeschreven. Een gratis bonus die je nu kunt ophalen.

Open hier een gratis Demo Account bij OptionFair en trade met $1000

Wat moet je doen om deze Bonus te ontvangen:
1. Open hier een Demo Account bij OptionFair en begin met traden
2. Open een real money account door simpel een eerste storting te maken
3. Neem contact op met de online support en ontvang direct de Bonus op jouw balans

De behaalde winst die op de trade balans word bijgeschreven is een bonus. Dus lees op de website van OptionFair altijd nog een keer de algemene bonus voorwaarden door.

Het over stappen van de Demo Account naar de Real Money Account is heel eenvoudig en vergt geen dubbel werk. Bij het aanmaken van de Binaire Optie Demo Account vul je jouw eenmalig gegevens in en maak je een username en password aan. Na het bevestigen van de account ben je direct ingelogd op het platform. Er is dus geen download nodig waardoor je niet hoeft te wachten om te beginnen met traden. Om over te stappen naar de real money account klik je simpelweg op de ‘HIER STORTEN’ button. Jouw gegevens die je hebt ingevuld bij het openen van de demo account zijn hier ook geldig, dus dat hoeft niet nog een keer gedaan te worden.

Tip! Het enige wat je moet checken is of de internationale financiële markten open zijn. Je handelt tenslotte real time. Maak daarom geen demo account aan voor het weekend. De demo account is 72 uur te gebruiken en de meeste financiële markten zijn dan ook gesloten. Dus dat is zonde. Er zijn wel bepaalde valuta soorten in het weekend te verhandelen, Dollars en Euros, maar over het algemeen is het aanbod vrij beperkt.

De verschillende Binaire Optie Brokers bieden verscheidene educatieve tools aan die een goede aanvulling zijn op demo accounts. Als je hier meer over wilt lezen bezoek dan een van de andere online brokers .

2020 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.