OptionFair 200% Bonus

Tue, 14 May 2013

OptionFair heeft deze week, van 13 tot en met 19 mei, een zeer aantrekkelijke promotie. Ontvang nu 200% bonus boven op jouw eerste investering. Dit betekent dat je met een investering van €200 voor maar liefst €600 opties kunt handelen. Bezoek nu OptionFair of lees verder wat deze promotie precies inhoud en wat er nog meer te verwachten is de komende tijd bij OptionFair. Normaal gesproken ontvang je een bonus van ongeveer 30%, dus dit is een goed moment om te beginnen met online opties handelen bij OptionFair.

Je kunt de komende tijd meerdere updates verwachten van het OptionFair front. Iedere maand zullen er promoties worden opgezet die gedurende een gehele week geldig zullen zijn. Binaire Opties handelen wordt op deze manier steeds interessanter, zeker met een broker als deze.

OptionFair blijft zich steeds verder ontwikkelen. Naast de traditionele trading instrumenten kan je nu ook voor short term trading kiezen. 60 seconden trades waren er al, nu kan je ook voor 2 en 3 minuten kiezen. Ook zijn er nieuwe assets toegevoegd, dus weer meer keuze om uit te kiezen.

Vanaf juni zal er ook een nieuwe signal service, Heat Signatures, worden aangeboden. Deze ‘signals’ geven aan wat de trend van een bepaald asset is, of er een prijs stijging of daling plaats vindt, en wat de waarschijnlijkheid is dat deze trend zich voort zet. Uiteraard zijn deze signalen geen 100% garantie voor winst, maar in dit geval schijnt het zeer precies te zijn wat er voor zorgt dat de win kans wel degelijk vergroot word. Maar zodra dit gelanceerd word zal binaryClass.nl er meer aandacht aan besteden.

Zoals je hier leest is er in ieder geval genoeg gaande om eens een bezoek aan dit Binaire Opties handels platform te brengen. Lees trouwens wel voor iedere promotie die plaats vindt de bonus voorwaarden door zodat alles 100% duidelijk is.

Maak nu een account aan bij OptionFair

2020 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.