Nieuwe Trading features

Tue, 30 Oct 2012

De online handel in binaire opties is nog relatief nieuw.
Je ziet dan ook dat de verschillende trading platforms nog steeds nieuwe trading features, handels instrumenten, toevoegen om het trading proces te verbeteren, het zo aantrekkelijk mogelijk te maken, en dit te doen zonder dat daar bij afbraak word gedaan aan de traditionele optie handel. Sterker nog, vaak zijn het features die van de traditionele beurshandel zijn over genomen, of die er direct van afgeleid zijn.
Een aantal veel voorkomende features worden hier onder geschreven. In ons Broker Nieuws (link naar broker nieuws start pagina) vind je alle laatste updates en overige nieuwtjes van de brokers terug.

De volgende handels instrumenten zullen hier verder worden besproken:
Roll Over
Early Closure
Options Builder
60 seconde trades

ROLL OVER

Een van de laatse features die je onder andere bij optionFair kan terug vinden is de ‘Roll over’. De ‘roll over’ stelt de trader in staat om een binaire optie op een latere sluitings tijd af te sluiten en daardoor de winstkans te vergroten en dus keuzes te vereenvoudigen. Met de rollover feature kan je bepalen hoe ver je de sluitings tijd, ook wel expiration time genoemd, vooruit wilt schuiven. Hiermee zal ook het rendement worden aangepast, afhangend van de overgebleven tijd tot aan de originele sluitings tijd van de binaire optie. Hoe eerder er voor de rollover gekozen word, hoe hoger het rendement zal zijn.

Door deze feature te gebruiken word de handelaar in staat gesteld om meer kennis en kunde toe te passen tijdens het traden, en meer met strategieen te werken. De rollover mogenlijkheid kan natuurlijk ook als instrument gebruikt worden in gevallen waarbij de optie ‘out of the money’ (link naar beschrijving) lijkt te sluiten, om zo toch nog winstgevend te eindigen.

EARLY CLOSURE

De mogenlijkheid om een binaire optie eerder te sluiten dan de gegeven expiry time. Dit instrument geeft je meer controle over het handelen van de gekozen assets en laat toe om meer op de risico factoren in te spelen en money management strategieen toe te passen tijdens iedere transcatie. Door de mogenlijkheid om de contracten (de gekochte opties) eerder dan de gegeven expiry time te sluiten worden risico’s dus verkleind en vergroot het de winstkansen.

Als het ware verkoop je de optie op een voor jou gunstig moment, zonder af te wachten wat het eind resultaat zal zijn. Ook gebruik je dit instrument wanneer je vermoed dat de optie out of the money zal eindigen. Door gebruik te maken van de Early Closure optie zullen rendementen worden aangepast. Het uiteindelijke rendement zal onder andere berekend worden over de actuele marktprijs en de originele sluitingstijd van de optie. Het komt er op neer dat hoe eerder jij het contract sluit, hoe hoger de winst zal zijn.

OPTIONS BUILDER

De woorden ‘options builder’ spreken eigenlijk al voor zichzelf. De trader word hier in staat gesteld om een eigen trade samen te stellen door zelf het asset, de expiry time en de risico factor te bepalen. iOptions biedt dit bijvoorbeeld aan bij haar High/Low opties.
Stap voor stap houd dit in:
1. Je selecteerd het asset waarin jij wilt handelen
2. Je kiest zelf een expiry time, dit moet binnen 4 uur gebeuren na dat er een trade geplaatst is
3. Je bepaald de risico factor. Kies uit verschillende rendementen
4. Kies voor High of Call indien je denkt dat de marktprijs boven de target prijs zal sluiten, of kies voor Low, of Put, in het geval dat je denkt dat de marktprijs onder de target prijs zal eindigen
5. Voer het gewenste bedrag in waarmee je de optie(s) aan aopen

60 seconds trading
Kenmerkend voor het online handelen in Binaire Opties zijn de korte looptijden van de contracten die je afsluit. De extra spannings factor die hierdoor aanwezig is maakt het beleggen extra aantrekkelijk, zeker wanneer er zeer hoge rendementen mee te behalen zijn. Aangezien wij altijd op zoek zijn naar nieuwe uitdageningen, hebben de online brokers hier goed op in gespeeld door een zeer aantrekkelijke nieuwe feature te introduceren, 60 seconden binaire opties.

Deze toevoeging van het ‘60 seconden traden’ is onlangs door meerdere platformen geintroduceerd en is erg populair. Het feit dat je binnen een minuut rendementen tot 89% kunt behalen met het handelen van opties is ongekend. De korte looptijd geeft de trader de mogenlijkheid om verschillende strategieen te testen, nieuwe ervaringen en trading skills op te doen doordat je gedwongen word snel te handelen en te reageren.
Daarbij worden deze ‘60 seconds binaire opties’ aangeboden op de meest populaire assets. Een aantal voorbeelden hiervan zijn o.a. de bekendste valuta paren zoals EUR/USD, GBP/USD, USD/JPY, EUR/JPY. En zo ook op grondstoffen als olie.

2020 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.