Nieuwe reviews toegevoegd op binaryClass.nl

Thu, 30 May 2013

BinaryClass.nl selecteert alleen door ons geteste en betrouwbaar bevonden Brokers in binaire opties. Met 24option en Opteck voegt binaryClass.nl twee interessante en betrouwbare Brokers. In de Broker sectie van het binaryClass.nl menu zijn de reviews van Opteck en 24option toegevoegd en kunt u nog een srustig nalezen welke van de binaire opties Brokers het beste bij u past.

24option
24option is op dit moment één van de grootste Brokers in binaire opties. De site ziet er zeer netjes en zakelijk uit. 24option beschikt over een zeer uitgebreide lijst van assets, hoge kwaliteit trading instrumenten en alle denkbare educatieve tools en is zodoende een zeer compleet platform.

Maak nu een account aan bij 24option                       lees de review van 24option

Opteck
Opteck is in Engeland gevestigd en biedt een toegankelijk en gebruiksvriendelijk platform voor de handel in binaire opties aan. Mobiele apps voor de iphone en android toestellen, betalingen per iDeal, persoonlijke ondersteuning, webinars, demoaccounts en ebooks behoren tot het aanbod van Opteck. Opteck is kleiner dan 24option en heeft minder trade varianten op zijn platform maar richt zich op eenvoud en persoonlijke ondersteuning en hoge returns.

Maak nu een account aan bij Opteck                          lees de review van Opteck

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.