Live webinars deze maand bij Optionfair

Tue, 8 Jan 2013

Zoals je op Binaryclass.nl kun lezen biedt elke broker wel een variant van een webinar aan. Webinars zijn korte live video cursussen die je de basis van het handelen in binaire opties leren. Voor veel beginnende handelaren is dit de mogelijkheid om in contact te komen met een professionele handelaar om daar vragen aan te kunnen stellen en tips te krijgen.

Ook in januari 2013 zijn er weer webinars, dus dat biedt een goede gelegenheid om het jaar voortvarend te beginnen. optionFair, één van de favoriete brokers van Binaryclass.nl, biedt deze maand twee (engelstalige) webinars aan waarop u zich kunt inschrijven. Maak gebruik van deze kans en registreer u via de onderstaande banner. Makkelijker kan bijna niet. Bovendien krijgt u van optionFair nog eens een bonus tot maximaal 50% bij registratie.

De twee webinars staan onder leiding van Barry Norman, een vooraanstaand trading expert. De eerste, op 20 januari, is een meer algemene les waarin o.a. de volgende onderwerpen worden besproken:

Binary Options Introduction
How to Trade Profitably
Exclusive Participant Offers

Op 26 januari volgt het 2de webinar. Deze webinar gaat een stap verder en zal oa. de volgende punten beschrijven:

Financial News Analysis Tips
How to Read Market Charts
Effective Trading Strategies

Na het volgen van de webinars weet je zeker dat je de basis kennis die nodig is om te kunnen handelen in Binaire Opties onder de knie hebt, hoe je de handels instrumenten gebruikt, hoe je markt statistieken (market charts) leeft en hoe je onder andere effectieve handels strategieen toepast.
Een update zal volgen na het eerste webinar op de 20ste!

2020 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.