Januari Promotie OptionFair" />

Januari Promotie OptionFair

Sat, 25 Jan 2014

OF_150x50pxOptionFair is 2014 begonnen met een mooie promotie. Tot eind Januari verdubbeld deze broker jouw eerste investering. Investeer €500 en trade met €1000. Een ideale manier om te beginnen met traden. Voor de beginnende trader is het een steuntje in de rug dat mogelijke beginners foutjes minder pijnlijk maakt. De ervaren optie handelaar zal dankbaar gebruik maken van deze aanbieding om zijn balans te spekken. Het feit dat OptionFair een gereguleerde broker is en een van de beste handelsplatformen aanbiedt is blijkbaar nog niet genoeg. Er is geen enkele andere binaire opties aanbieder die zoveel terug doet voor haar traders. Je hebt nog een kleine week de tijd om van deze promotie gebruik te maken, dus wacht niet te lang.

Maak nu een account aan bij OptionFair

Promotie niet alleen voor de nieuwkomers

Voor alle nieuwkomers bij OptionFair is er dus een een mooie promotie waarbij jouw eerste investerings bedrag verdubbeld word. Maar niet alleen de nieuwe traders worden beloond. Binaire Optie brokers weten maar al te goed dat ze afhankelijk zijn van ons, de traders. Door een goed produkt en goede service aan te bieden, kunnen brokers hun traders binden aan hun platform. OptionFair doet daar nog een schepje boven op en beloont trouw. Is de trader gelukkig dan is OptionFair ook gelukkig moeten ze daar denken. Tot eind Januari bieden ze drie ‘paketten’ aan, gebaseerd op de hoogte van de storting.

Zo is er voor degene die nu minimaal €500 stort een 80% bonus en twee weken lang toegang tot de Fair Signals, de OptionFair trading signals. Bij een storting van €1000 ontvang je een maand lang de Fair Signals, een 100% bonus en een trading session met een van de OptionFair trading experts.

VIP Promotie

Voor de echte die hard traders biedt OptionFair op een storting van €2000 een waar VIP pakket aan. Je ontvangt 3 maanden lang de FairSignals, niet alleen per email, maar ook per SMS. Installeer de mobile app zodat je direkt de trade kan plaatsen zodra je het signaal ontvangt, zelfs als je onderweg bent. Daarbij nog een 2% extra return en een 120% bonus. We nemen aan dat als je nieuw bent bij OptionFair en je bereid bent om met deze investering te beginnen, het zelfde pakket geclaimd kan worden. Gebruik het als een onderhandelingsmethode.

OptionFair

OptionFair is een Europees gereguleerde broker. Helaas zijn er nou eenmaal nog steeds online ‘brokers’ die misbruik maken persoonsgegevens en zelfs geld verduisteren (ofwel stelen).Het feit dat een broker gereguleerd is houdt in dat allereerst ons geld gewaarborgd is. Maar ook dat deze brokers onder toezicht staan van de Europese financieele autoriteiten. Er gaat een zeer uitgebreide screening aan vooraf. BinaryClass raad daarom dan ook altijd aan om op zeker te spelen en alleen voor de binaire optie platformen te kiezen die een licentie hebben. Naast OptionFair zijn AnyOption, EZTrader en Banc de Binary voorbeelden van andere gereguleerde brokers.

Lees hier de volledige review van OptionFair. Voor de andere broker reviews kan je hier terecht.

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.