Heat Signatures, Binaire Opties traden met signalen

Tue, 14 May 2013

Nu de markt voor Binaire Opties providers steeds voller begint te raken zie je dat de verschillende brokers meer en meer services gaan aanbieden om zich toch te kunnen onderscheiden. Steeds meer educatieve tools worden standaard beschikbaar gesteld, tools die je helpen het online handelen zo snel mogelijk onder de knie te krijgen en je verder helpen om een ervaren optie handelaar te worden. Maar ook financieele updates die veranderingen in de markt kunnen voorspellen, signalen genoemd, vormen vaker een onderdeel van deze aangeboden services. ‘Heat Signatures’ is de laatste ontwikkeling hierin. Voor meer informatie heeft iOption een demo video: http://www.youtube.com/user/iOptionTeam


Wat zijn Heat Signatures?

Faunus Analytics LLC., een ontwikkelaar van analytische en data-mining oplossingen voor de financieele sector, heeft een service ontwikkeld die samen met een aantal Binaire Optie Brokers wordt aangeboden, Heat signatures genaamd. De Heat Signatures zijn signalen die aangeven welke trend een betreffende asset op dit moment (real time) vertoont en wat de waarschijnlijkheid is dat deze trend zich zo zal blijven gedragen. De ‘pobability level’ word in een schaal van 1 tot 10 aangeboden en in kleuren aangeduid. Hoe dichter bij de 10 hoe zekerder het is dat de voorspelling juist is, hoe groener de indicator zal zijn. Omgekeerd, als blijkt dat de trend zal veranderen, zal het level dus dichter bij de 1 zitten en kleurt de indicator meer rood. Het is zeer eenvoudig, je hoeft niets te installeren. Het is een service die op het platform van de betreffende brokers, of per email / sms wordt aangeboden.

Waarom met Heat Signatures traden?

Het is geen absolute garantie van winst, maar het analytisch vermogen schijnt zeer goed en betrouwbaar te zijn, en zorgt er eigenlijk voor dat je zelf niet meer op zoek hoeft te gaan naar de verschillende trends van assets. Naast dat het de winst kansen vergroot bespaart het je dus ook tijd.

Deze ‘signals service’ is speciaal voor de Binaire Optie handel ontwikkeld. Tot nu toe waren het meestal services die voor de Forex handel gebruikt werden. Door de overeenkomsten met Binaire Opties konden we daar dan ook gebruik van maken. Nu is er dus deze oplossing.

Als je meer over dit product wilt lezen kan je ook de website van Faunus Analytics bezoeken. Klik hier om naar de betreffende pagina verwezen te worden.

iOption is op dit moment de enige broker die deze heat signatures aanbiedt. OptionFair gaat er per 1 juni mee beginnen. Zeer waarschijnlijk zullen andere brokers spoedig volgen.

Vanuit binaryClass.nl is er nog niet mee gehandeld. Zodra we dit gedaan hebben zullen we onze ervaringen beschrijven en op binaryClass.nl posten. Als jij al wel ervaringen hiermee hebt, stuur dit dan door. Jouw mening is zeer belangrijk voor ons.

Trade met Heat signatures bij iOption

2020 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.