Handelen in binaire opties: bonussen

Mon, 22 Jul 2013

BinaryClass.nl heeft voor u een overzicht gemaakt van de bonus acties die er lopen bij de diverse binaire opties aanbieders. De hieronder vermelde bonussen zijn gericht op nieuwe leden/storters bij een brokers. Heb je al een account bij de betreffende brokers dan zijn deze bonussen niet voor jou. Maar maak je geen zorgen. Binnenkort verschijnt er op binaryClass.nl ook een overzicht van acties en bonussen die voor traders gelden die reeds geregistreerd zijn.

OptionFair is de favoriete broker van BinaryClass.nl. OptionFair biedt een bonus bij een nieuwe registratie. Stort 400 euro en krijg 800 euro op je account. Wil je meer over optionFair lezen, klik dan op de review van OptionFair in de sidebar of klik hier om direct door te gaan naar OptionFair.

Banc de Binary heeft nu een tijdelijke aanbieding die voor mensen die het platform willen testen of die voor eerst willen kijken hoe het traden op binaire opties werkt. Banc de Binary biedt een 100% bonus bij de eerste storting. Klik hier voor de review van Banc de Binary of op de banner om direct naar het platform the gaan.

24option is een platform dat we pas sinds kort toegevoegd hebben op binaryClass.nl. Een groot platform dat onder andere concurreert door de hoogste inzet van de markt aan te bieden. Ook bij 24option krijg je nu een 100% bonus bij storting. Kijk in de sidebar voor de review of klik op de 24option banner om naar de broker te gaan.

Ook Traderush is een relatief nieuw platform bij binaryClass.nl. Een middelgroot platform dat als voordeel heeft dat voor de Nederlandse markt met Nederlandse accountmanagers wordt gewerkt. Het platform is éénvoudig van opzet en ideaal voor beginnende trader in binaire opties. Traderush biedt 50% bonus bij storting. Probeer het nu door op de banner te klikken of lees de review over Traderush.

Wat voor Traderush geldt ook voor Opteck. Dit platform heeft een Nederlandse landingpage, accepteerd betalingen met ideal en heeft een makkelijk toegankelijk platform voor mensen die het handelen in binaire opties willen uit testen. De bonus voor Opteck is bij een nieuwe storting 50% bonus van het stortingsbedrag. Klik hier om naar het platform te gaan of in het menu op de Traderush review.

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.