Ga naar de olympische spelen met Anyoption

Wed, 20 Jul 2016

olympische-spelen-2016In deze tijd van aanslagen, oorlogsdreiging en de daaraan gekoppelde dalende AEX koersen is het moeilijk te zien dat er ook kansen en mogelijkheden zijn. Ook op dalende koersen kan prima gehandeld worden door beleggers. Dit geldt dus ook voor het inzetten op binaire opties. zoals bekend worden bij binaire opties de realtime koersen van de beurzen gevolgd. Dit maakt het interessant om op grond van het nieuws keuzes te maken of de AEX koers zal stijgen of dalen.

Zo was het interessant om te zien wat er met de beurskoersen gebeurde op het moment dat de uitslag van het referendum over de Brexit bekend werd gemaakt. De belegger die op dat moment scherp was,en bijvoorbeeld op euro’s ten opzichte van dollars handelde, kon met redelijke zekerheid ervan uit gaan dat de koers van de euro onderuit zou gaan.

Naast al het nieuws dat in de gaten gehouden dient te worden is het ook wel leuk om te kijken naar brokers die leuke aanbiedingen hebben. Niet alle aanbiedingen zijn altijd even interessant. Maar de volgende aanbieding van Anyoption wilde we jullie niet onthouden. Let wel op..het is geen eenvoudige prijsvraag maar de prijs is wel interessant. Wat voor ons ook meespeelde is dat het niet alleen voor nieuwe leden is maar ook voor bestaande beleggers. Sterker nog, de belegger met meer ervaring heeft absoluut een voordeel.

De belegger dient bij Anyoption:
-Zich aan te melden
-1000 euro of dollar te storten
-het hoogste rendement in de periode van 4 juli tot en met 22 juli 2016, dat wil zeggen het hoogste rendement op investeringen die in die periode gemaakt zijn.

Dat zijn flink wat eisen. Wat krijg je daarvoor terug??
-9 overnachtingen in Braziliƫ
-Natuurlijk een vliegticket, heen en weer šŸ˜‰
-Maar het meest belangrijk: toegang tot 5 wedstrijddagen op de olympische spelen in Rio.

Wij realiseren ons ook wel dat deze actie lang niet voor iedereen is, maar voor de ambiteuze belegger kan het een reden zijn Anyoption eens uit te proberen.

Meld je via deze link aan bij Anyoption en wie weet zit u binnenkort wel op de olympische spelen. Klikken op onze banners werkt ook. Andere voordelen van Anyoption zijn oa. een Nederlandstalige site en storten mogelijk met iDeal. Mogen de koersen u goed gezind zijn.

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.