FairSignals, Trade Signals gratis bij OptionFair

Tue, 5 Nov 2013

OptionFair biedt sinds kort haar eigen signalen service aan voor de handel in Binaire opties. Deze Trade Signalen, FairSignals, zijn indicatoren die aangeven welk asset te traden, welke richting te kiezen (call of put, hoog of lag) en in welk tijdsbestek deze trade te plaatsen.

Zodra je er voor kiest om de Fairsignals te gebruiken, zullen deze signalen per email en per SMS naar je worden verzonden. Het gaat hier om ongeveer 4 signalen per dag. Aangezien je Binaire opties bij OptionFair ook mobiel kunt traden, kan je direct, nadat de SMS is ontvangen, de trade plaatsen. Type optionfair.com in je browser en gebruik je standaard log in code om in te loggen. Heb je nog geen account dan kan je die ook aanmaken met je telefoon.

Open nu een account bij OptionFair en ontvang*:

1. Gratis FairSignals voor 1 maand per SMS en Email
2. Een 100% BONUS
3. Een silver account
4. Een 1 op 1 trading session met een van de Trade Professionals van OptionFair

*Deze promotie ontvang je bij een storting van 500 Euro

KLIK HIER OM EEN GRATIS ACOUNT AAN TE MAKEN

Wat zijn FairSignals nu precies?
Zoals ik hierboven al aangaf zijn signalen vrij exacte indicatoren die de volgende drie punten duidelijk maken:
– Welk Asset je moet op het aangegeven moment moet traden
– De richting van de trade. Dus of je hoog of laag moet kiezen (Call of Put)
– Wat de ‘expiry time’ van de gekozen asset moet zijn.

In de email die je ontvangt worden bij de signalen ook ‘heat signatures’ gegeven.Dit is een soort van meter die aangeeft hoe accuraat het signaal is. Hoe meer groen de signature aangeeft, hoe zekerder je er van kunt zijn dat het signaal juist is.Let er wel op dat de signalen geen garantie zijn, het zijn indicatoren die je helpen als beginnend trader om de juiste keuze te maken bij het traden.Ik gebruik de signalen dan ook meer om mijn eigen analyses te ondersteunen dan dat ik blind de signatures volg (al moet ik zeggen dat het meestal wel klopt).

Faunus Analytics
OptionFair heeft er voor gekozen om de signalen die zij aanbiedt niet zelf te ‘produceren’, waar dat natuurlijk wel mogenlijk zou zijn geweest. Omdat het hier uiteindelijk niet om een 100% garantie gaat ging de voorkeur uit om een externe partner te zoeken die dit zou kunnen aanbieden.

Faunus Analytics is een specialist op dit gebied en heeft ‘algoritmische trading modellen’ ontworpen die constant 200 live assets volgen. Zeer zorgvuldig worden er iedere dag een aantal van die assets gekozen om daadwerkelijk mee te traden.

Hoe gebruik ik de signalen
Zodra je een signaal ontvangt per sms of email dan heb je vijf minuten de tijd om de trade te plaatsen. Wijk niet af en trade precies zoals word aangegeven, dus kies het gegeven asset, kies de gegeven richting en kies altijd voor een expiry rate van een uur!

Een voorbeeld: je ontvangt het signaal ‘EURUSD’, ‘CALL’ om 10:03 uur. Hier kies je dus voor het asset EUR/USD, kies je voor CALL en zet je de expiry time op 11:00 uur.

Zodra je het signaal ontvangt heb je vijf minuten de tijd om de trade te plaatsen, anders word je sterk afgeraden het signaal nog te gebruiken. De reken module is zeer gevoelig dus door te lang te wachten kan de uitkomst drastisch veranderen.

Wanneer kan je de signalen verwachten
FairSignals worden op gezette tijden verzonden. De eerste ontvang je om 13:00 uur, vervolgens om 15:00 uur, 18.00 uur en 20.00 uur.

Mocht het zijn dat de markt te onvoorspelbaar is kan er voor gekozen worden geen signalen uit te zenden en wordt er aangeraden te wachten met traden. Dus ontvang je geen signaal, dan weet je dat het verstandiger is even niets te doen. Dit komt gelukkig niet zo heel vaak voor, bij Binaire Opties handelen zijn de markt fluctuaties iets minder relevant omdat je zo wie zo met zeer korte tijds-intervallen werkt.

Conclusie
OptionFair was al het favoriete platform van binaryClass.nl vanwege de stabiliteit van het platform, de uitstekende dienstverlening en de betrouwbaarheid. De service van FairSignals is naar de mening van binaryClass.nl hier ook weer een bevestiging van.

Ontvang 100% bonus en een één op één trading session met een van de financiële experts van OptionFair !!

Maak nu een account aan bij OptionFair

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.