December promoties

Tue, 17 Dec 2013

Brokers bieden altijd wel promoties aan, maar in de maand december word er altijd net iets meer aangeboden. Dus voor degene die nadenken over het beginnen met Binaire Opties te handelen is dit het juiste moment om eens bij de verschillende brokers te kijken wat er allemaal mogelijk is. Een aantal promoties die ons bij BinaryClass aanspraken hebben we er voor je uitgelicht. Maak nu gebruik van deze speciale december promoties en profiteer optimaal!

OptionFair’s December Aanbieding

OptionFair is altijd al een van onze favoriete brokers geweest. Het biedt een van de beste trade platforms aan, het is een gereguleerde broker en is altijd fair en genereus. In de maand december laat OptionFair nog maar eens zien dat het haar traders graag verwend.

Begin deze maand met traden en krijg volledig toegang tot all features die dit platform aanbiedt waar je normaal gesproken alleen toegang tot hebt als VIP trader:

100% Introductie Bonus
Silver Account Status – Extra 1% return
FairSignals Emails – Trading Signals per email 4 keer per dag
FairSignals SMS – Trading Signals per text berichten iedere dag
Volledig toegang tot de OptionFair’s Video Tutorials

Ontvang dit nu allemaal bij een eerste storting van €450 en verzeker jezelf van een unieke trade ervaring!

OPEN EEN ACCOUNT BIJ OPTIONFAIR
—————————————————————————————————————————-

24Option Trading competitie

24Option geeft deze maand cash prijzen weg. Er is een trade competitie opgezet waarbij de trader die de meeste 60 seconden trades in december in the money eindigt een cash prijs van $24.000 ontvangt. Meerdere cash prijzen zullen worden weg gegeven dus denk niet dat je te laat bent of dat je niet genoeg ervaring hebt om hier aan deel te nemen. Iedereen kan hier een winnaar zijn.

Dus als snelle actie en speculeren iets voor jou is open dan nu een account bij 24Option en neem deel aan de Trade competitie. Uiteraard is dit niet noodzakelijk, dit kwalitatief zeer goede trade platform is zo wie zo de moeite waard om uit te proberen!

OPEN EEN ACCOUNT BIJ 24OPTION
—————————————————————————————————————————-

OPTIONBIT December competitie

Optionbit heeft ook een trading competitie voor haar traders opgezet voor de maand december. Het verschil met 24Option is dat hier niet alleen om 60 seconden trades gaat. Bij Optionbit tellen gewoon alle trades, dus degene die de meeste trades in de maand december in the money eindigt, tot aan de 25ste, wint $6000! Zodra je een account hebt aangemaakt en begint met traden neem je al deel aan deze competitie.

Optionbit geeft niet alleen de nummer 1 een prijs in deze competitie, de eerste zeven traders zullen worden beloont.

1ste Plaats = $6000
2de Plaats = $3000
3de Plaats = $1500
4de Plaats = $ 700
5de Plaats = $ 400
6de Plaats = $ 200
7de Plaats = $ 200

Wacht dus niet langer, iedereen kan wel wat extra geld gebruiken tijdens de feestdagen!

OPEN HIER EEN ACCOUNT

—————————————————————————————————————————-

Speciale aanbiedingen en promoties worden iedere maand aangeboden. BinaryClass probeert zoveel mogelijk op de hoogte te blijven en post de meest interessantste promoties altijd op de homepage en in de Broker Nieuws sectie.

Als je net komt kijken in de wereld van het handelen in Binaire Opties dan raden wij aan om dat te proberen onder de supervisie van een professionele handelaar. BinaryClass heeft een Live Trading Room geselecteerd waar je een Pro Trader kunt volgen en zijn trades na kunt doen en kopiëren. Dit is een eenvoudige en snelle manier om het handelen in Binaire Opties onder de knie te krijgen. Lees hier meer over deze mogelijkheid.

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.