De speciale aanbiedingen van Opteck" />

De speciale aanbiedingen van Opteck

Sun, 23 Mar 2014


Bij binaryClass.nl brengen we om de zoveel tijd één van brokers onder de aandacht. Dit keer is het de beurt aan Opteck. Voor een volledige review over Opteck kun je hier klikken. Hieronder leest u over de aanbiedingen van Opteck. Deze variëren van traden aan de hand van een webinar tot ipads die te krijgen zijn. Het is goed om af en toe opnieuw naar een broker van binaire opties te kijken. Er komen steeds meer aanbieders wat er toe leidt dat de aanbiedingen voor startende of traders van andere platformen steeds beter worden. Sommige aanbiedingen kunnen het interessant maken om een bepaald platform uit te testen.

Aanbiedingen op het educatieve gebied

Live trade Webinars – Er zijn vele voordelen aan het handelen de hulp van een proffesionele trader. Maar het belangrijkste voordeel is toch wel de winst die te behalen valt, door gebruik te maken van de kennis van de professional. Hij beslist over de trades, jij pakt het voordeel.
Op onderwerp gebaseerde webinars – Handig voor beginnende traders. Een specifiek onderdeel van het handelen in binaire opties wordt uitgelicht, bijvoorbeeld zijn zijn commodities of welke types opties zijn er. Aan het einde van de Webinar ben je volledig op de hoogte van het onderwerp waar je meer over wilde weten
1 op 1 lessen – De mogelijkheid om een stap dieper in de materie te duiken, en om te leren over binaire opties op het moment dat het jou uitkomt. Delessen zijn zowel voor beginners als meer ervaren traders.

Bonussen en aavullende aanbiedingen

Welkomst Bonussen – Varierend tussen 50% en 150% bonus. Iedereen die zich nieuw registreert bij Opteck ontvangt een extra welkomst bonus.
Gratis producten van Apple – Een ander voordeel van een actieve Opteck account is één van de gewilde apple producten die te krijgen zijn. Zo is het mogelijk een nieuwe iphone of ipad te krijgen.
Een jaarabonnement op de Economist – Een aanbieding die we nog niet bij andere brokers hebben gezien, een jaarabonnement op de digitale versie van de Economist. Een unieke aanbieding die helpt om goed op de hoogte te blijven van wereldwijde economische ontwikkelingen.

Geld terug aanbiedingen

Cashback – De cashback aanbiedingen zijn ervoor om je te beschermen tegen trades die niet succesvol zijn. Elke trader heeft van tijd tot tijd een slechtere periode, en als je daar in zit dan is het prettig dat je geld terug kan krijgen van je broker.
Risicovrij traden – Deze aanbieding is tot 10% van je trades. Er valt niks te verliezen en alleen te winnen met deze aanbieding. Het geeft de mogelijkheid om het risico te verlagen en te oefenen met strategie en techniek.

Hogere winsten

Van alle aanbiedingen die aan bod komen is dit wellicht de beste. Het gaat hier natuurlijk om de trade signals. Trade signals, met de 2% extra payout die er vaak aan gekoppeld is, verhogen je kans op succes tot wel 79%. Als je besluit een account aan te maken bij een trader dan zie je dat veel opties van de platforms hetzelfde zijn. Het zit hem dus in de aanbiedingen en bonussen die de verschillende brokers van binaire opties hebben. Als de aanbiedingen van Opteck je bevallen dan kun je hier een account aan maken of door op de banner te klikken.


2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.