Brokers promoties uitgelicht: Opteck

Tue, 17 Feb 2015

200x200_53329521a9641.gifBinaryClass.nl heeft uitgebreide reviews van de Brokers die we getest hebben. Op onze Brokers pagina kunt u die nalezen. Toch is er reden om af en toe opnieuw een Broker uit te lichten om aandacht te schenken aan een bijzonder actie, een nieuwe educatieve tool of gewoon nieuwe goede promoties. Het kan sowieso geen kwaad om verschillende brokers in de gaten te houden om te zien wat ze allemaal doen voor nieuwe en bestaande traders.

In dit geval gaat het om Opteck. Opteck heeft meerdere promoties die bedoelt zijn voor zowel nieuwe, reeds geregistreerde traders, voor beginnende en voor ervaren handelaars. Laten we eens gaan kijken.

Voor nieuwe traders heeft Opteck 6 verschillende account types met variërende bonussen. De hoogte van de bonus is afhankelijk van eerste storting. hoe hoger de storting, hoe hoger de bonus. Aangezien de voordelen best groot zijn is een grote eerste storting een overweging waard.

Er zijn bonussen die specifiek voor beginnende nieuwe traders bedoelt zijn, zoals “risk-free trading”. Als je “risk-free” handelt, ontvang je tot maximaal $650 je inzet terug van je eerste trade mocht deze niet succesvol zijn. Voor iemand die voor het eerst een “live trade” doet is het wel prettig om te weten dat er een herkansing mogelijk is. Een andere bonus voor nieuwe traders bij Opteck is de 100% welkomstbonus (afhankelijk van de hoogte van je storting).

De account die Opteck zelf het meest naar voren brengt als “aanrader” is de “Silver account”. Voor deze account moet je $1000 storten en daarvoor ontvang je een demo account met $10.000 speelgeld om het traden te testen, een 45% welkomstbonus en tussen de 10 en 20 trade signalen per dag. Naast de bonussen is er oa. toegang tot het uitgebreide educatieve deel, waaronder toegang tot 22 instructie video’s, webinars en persoonlijke ondersteuning en training door accountmanagers van het platform.

468x60_53c4cd8a58f30.gif

Voor traders die reeds bij Opteck geregistreerd staan worden bonussen beschikbaar gesteld die kunnen oplopen tot 150%. Het is binaryClass.nl niet helemaal helder waar aan voldaan moet worden om deze bonus te krijgen. Daar komen we dus nog op terug als we daar antwoord op hebben gekregen. Verder zijn er maandelijkse competities met een totale prijzensom van $30.00,-. Daarnaast zijn er elke maand ook nog drie speciale promoties met leuke prijzen daaraan gekoppeld zoals Rolex horloges, Apple producten, Amazon giftcards en nog vele andere. Kijk op de site van Opteck naar komende promoties, bonussen en competities.

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.