Brokers opnieuw bekeken

Fri, 30 Dec 2016

Brokers opnieuw bekeken: Anyoption

De kerstdagen zitten er weer en het nieuwe jaar komt eraan. Tijd om te kijken naar de binaire optie brokers die het in 2016 goed hebben gedaan. Anyoption is altijd een van de favoriete brokers geweest van binaryClass.nl. Ook voor 2017 zullen we Anyoption goed in de gaten houden. Als je onze review uit het verleden wil lezen dan kan dit via deze link. binnenkort zullen we een videoreview van dit binaire opties platform maken voor ons youtube kanaal.

Anyoption heeft elk jaar rond de feestdagen leuke acties die de moeite waard kunnen zijn

 

Wat zijn de voordelen van Anyoption?

 • Ten eerste heeft dit binaire opties platform Nederlandstalige ondersteuning. Eigenlijk vinden we dat Engels een voorwaarde is om goed te kunnen handelen gezien het feit dat alle begrippen uit het Engels komen, maar het is toch wel prettig om op Nederlands terug te kunnen vallen.
 • Anyoption maakt het, naast creditcards, banken een andere financiële diensten, om met iDeal te betalen. hetgeen een goede zaak is aangezien iDeal het meest gebruikte online betaalsysteem is in Nederland is.
 • Deze broker is gereguleerd onder twee financiële toezichthouders namelijk Cysec en de FSB. Dit houdt in dat Anyoption legaal binnen de Europese Unie zijn diensten mag aanbieden. Anyoption staat ook geregistreerd bij de AFM (autoriteit financiële markten).
 • Zoals we al aangaven heeft Anyoption vaak leuke acties, zowel voor vaste klanten als voor nieuwe klanten.
 • Anyoption stort een deel van de opbrengsten naar Unicef in het kader van maatschappelijk ondernemen. Voor de belegger misschien niet het meest belangrijke reden om voor een platform te kiezen maar het zegt wel iets over de volwassenheid van het platform van Anyoption.
 • Ook voor Nederlanders die islamitisch zijn heeft deze binaire option broker een aanbod*

Geintersseerd in anyoption?

Via deze link kunt u dit platform gaan bekijken. Ook via de banners kunt u naar Anyoption

anyoption_banners

*Handelsaccounts bij anyoption die in overeenstemming zijn met Islamitische wetten, zijn er speciaal voor online investeerders uit de Moslimwereld, voor wie de Shari’a Islamitische wetgeving) en Ficq (rechtspraak) van absoluut belang zijn. No-Ribaanyoption maakt het u mogelijk om een non-Riba (rentevrij) Islamitisch account te openen, ook wel een ‘swap-free’ account genoemd. Wij verzekeren dat in geen enkel geval uw Islamitsch account met enige rente of verborgen kosten zal worden belast. Hibahanyoption ondersteunt en doneert genereus aan verschillende organisaties. De moslimhandelaren bij anyoption worden uitgenodigd om te doneren en vrijwillig “hibah” voor te stellen.

Anyoption waardeert uw klandizie en biedt u een “Musharaka” aan. In verband daarmee, leggen wij een bedrag bij dat gelijk is aan uw eerste storting

Voordelen van de Islamitische Accounts van anyoption

 • Handels- en investeringsrekening volgens Shariah
 • Rentevrij handelen – Alle handel verloopt zonder dat partijen enige rente aan elkaar berekenen (zelfs niet in geval van nachtelijke posities)
 • Transparantie – bekijk de details van iedere transactie die op uw rekening wordt uitgevoerd
 • Training – Onze handelsacademie voorziet u van lesmateriaal om verstandig en kundig te kunnen handelen, met e-books, artikelen, trainingvideo’s en handleidingen.
 • geen Spreads
 • 100% realtime uitvoering in de markt
 • Gratis directe toegang tot alle handelsplatformen (met inbegrip van het geavanceerde mobiele platform)
 • 24/5 klantondersteuning door uw eigen accountmanager

 

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.