Binary Options uitgelegd

Mon, 4 Feb 2013

Binary Options, binaire opties in het Nederlands, is een relatief nieuwe vorm van optie handel waar bij expiratie een vast geld bedrag word uitgekeerd, of helemaal niets. Op online handels platformen word je de mogelijkheid geboden om opties te kopen van de meest bekende assets, zoals goud, facebook aandelen, dollars en euros, die al in 60 seconden te verzilveren zijn. Winst percentages worden van te voren aangegeven en liggen rond de 80%. Assets zijn er al vanaf € 10en dit maakt de rempel om in te stappen laag. Door de eenvoudige aard van Binary Options kun je zonder enige ervaring toch al binnen enkele minuten jouw eerste aandelen hebben gekocht en verkocht. Verschillende handels instrumenten geven precies aan welke stappen te nemen bij het beginnen met traden, het enige wat jij moet bepalen is of de marktprijs zal stijgen of dalen voor het verstrijken van de vooraf bepaalde looptijd van de trade. Een live grafiek opend zich en laat precies zien wat de marktprijs aan het doen in het gekozen timeframe. Heb je het gevoel dat je een trade out-of-the-money zal eindigen (verlies), dan is er de mogenlijkheid om voortijds de optie te verkopen. Lees en leer alles over Binaire Opties op BinaryClass.nl!


 

Binary Options Handels Instrumenten
De drie meest voorkomende handels instrumenten in de handel met Binary Options zijn High / Low, One Touch (en No Touch) en Boundary. Deze instrumenten worden kort beschreven waarna je direkt al zelf aan de slag kunt gaan.

A. High / Low – Hierbij kies je of de marktprijs hoger of lager dan de gegeven target prijs zal eindigen.
B. One Touch – Hierbij geef ik aan of dat de marktprijs de target prijs zal raken, of niet.
C. Boundary – Hierbij geef ik aan dat de marktprijs tussen een boven- en een ondergrens blijft, of dat dat hij daar buiten zal treden.

Je ziet dat er steeds maar twee mogelijke antwoorden zijn. De basis kennis die noodzakelijk is om te beginnen met Binaire Opties te kopen is dus minim, waardoor je vrijwel direkt kunt beginnen.

Binary Options in Drie Stappen
Uiteindelijk zijn het telkens maar 3 stappen die je hoeft uit te voeren om Binary Options te verhandelen. Na het openen van een trade account bij een van de brokers kies je vervolgens voor:

1. een asset (aandelen, valuta, grondstoffen, indexen)
2. een handels instrument (High/Low, One Touch, Boundary)
3. een inleg (trades worden al vanaf € 10 aangeboden)

Open hier een account bij een van de aanbevolen brokers

  • OPTIONFAIR – optionFair bestaat sinds 2010 en heeft zich al snel in de top van de brokers gevestigd. Als een van de weinige brokers biedt zij een echt finacieel platform met de meeste handels mogenlijkheden aan. High/Low, OneTouch (en NoTouch) Boundary trading op z’n best met de meest accurate pricings van de assets. Rendementen gemiddeld 85%.
  • ANYOPTION – Anyoption was als een van de eerste op de markt (sinds 2009) en is een van de grootste binaire opties broker. De populariteit heeft het (schijnbaar) te danken aan een omvangrijke lijst van assets, goede rendementen en exclusieve trading features. De formule word compleet gemaakt met een gebruikers vriendendelijke interface. Rendementen gemiddeld tot 71%.
  • BANC DE BINARY – Banc De Binary richt zich vooral op mensen met al wat ervaring op de financieele markt. Ook zeer toegankelijk voor een nieuweling, maar wel met een minimum storting van € 500. Met zeer hoge returns bij de OneTouch optie en een zeer zakelijke outlook is het oprecht een broker van stand. Rendementen gemiddeld tot 71%.
  • IOPTION – iOption was de eerste binaire opties broker en is daardoor ook lang de grootste geweest. Duidelijk en eenvoudig word hier het online handelen aangeboden. Het oogt allemaal wat simpeler en het platform is ook iets beperkter. Het voordeel daarvan voor de nieuwkomer is dat het wat sneller op te pakken is. Rendementen gemiddeld tot 81%.
  • EZTRADER – EZTrader is eigendom van Win Gaming Media Inc., zij heeft haar eigen platform ontwikkeld, goede software waarop vele andere brokers hun platform hebben gedaseerd. Ook zijn hier, als een van de weinige brands, traders uit de VS welkom. Speciale features zoals ‘early closure’ intensiveren hier de handels ervaringen. Rendementen gemiddeld tot 80%.
2020 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.