binaire opties en bitcoin" />

binaire opties en bitcoin

Sun, 23 Feb 2014

bitcoinEztrader is één van de binaire opties brokers die het mogelijk maakt om te handelen op de koers van bitcoins. Maar wat zijn bitcoins nu precies? BinaryClass.nl legt uit.

Veel mensen hebben er wel eens van bitcoins gehoord maar weten niet precies wat dit betekent. Bitcoins is een digitale geldvorm die niet centraal (lees vanuit een overheid) uitgegeven wordt. Het wordt ook wel een cryptocurrency genoemd omdat het maken en verspreiden van bitcoins beveiligd is en via peer to peer verspreid wordt. Er is dus geen centrale bank of instantie die de bitcoins uitgeeft. Dit heeft als gevolg dat overheden niet kunnen ingrijpen op deze munt. Desalniettemin word dat steevast geprobeerd. Diverse financiële “experts”, vaak in dienst van traditionele financiële instanties, hebben zich negatief uitgelaten over deze digitale geldvorm. Maar ook landen als china hebben zich uitgelaten over de waarde van bitcoins. Als dit soort grote spelers zich uitlaten over een finacieel middel dan kun je er vanuit gaan dat dit gevolgen heeft voor de waarde van dit middel.

Snap 2014-02-23 at 22.17.04

Maak nu een account aan bij EZtrader en start met handelen op de koers van bitcoins.

Door de enorme interesse in bitcoins is de waarde ervan enorm gestegen. Zo was1 bitcoins op een gegeven moment meer waard dan 1000 dollar. De verwachting was zelf dat 1 bitcoin uiteindelijk tussen de 40 en 60 duizend dollar waard zou zijn. Deze enorme waarde vermeerdering maakt bitcoins intressant voor speculatieve doeleinden. Mensen die vanaf het begin bitcoins hebben gemined en over veel bitcoins beschikken zullen in dat geval steenrijk worden. Voor de gewone particulier heeft het ondertussen bijna geen zin meer om bitcoins te gaan maken omdat het steeds moeilijker wordt om ze te maken. Omdat bitcoins via wiskundige formules berekent worden, heb je computer (reken) kracht nodig om ze te maken. Bitcoins zijn echter zo ontworpen dat hoe meer er al zijn, hoe intensiever je computer aan de slag moet om nieuwe te maken. Het gevolg is dat op het huidige niveau zoveel rekenkracht nodig is dat gewone computers dat nauwelijks meer voor elkaar krijgen.

Door alle negatieve berichtgeving is de waarde van bitcoins weer afgenomen tot ongeveer 600 dollar voor 1 bitcoin. Toch is het opvallend hoe de waarde in stand blijft ondanks verwoede pogingen van traditionele financiele instituten om bitcoins negatief neer te zetten. Ondertussen kun je met bitcoins steeds meer producten kopen. Toch moetje ook daar mee oppassen..zo was er een pizzaondernemer die vanaf het begin bitcoins accepteerde. Er zijn mensen die voor 10 bitcoins pizza’s gekocht hebben om er later achter te komen dat ze die 10 bitcoins tussen de 60 en 100 duizend dollar hadden opgeleverd.

Je kunt dus ook traden op bitcoins bij diverse traders. Hou hier bij in de gaten dat vrijwel elke uitspraak van gezaghebbende personen direct invloed heeft op de koers van bitcoins, en maak daar gebruik van.

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.