Hoe handel je in binaire opties

Handel via online brokers.
Binaire opties kan je buiten de beurs om afsluiten via Brokers op het internet. Er zijn veel verschillende Brokers en de kwaliteit daarvan loopt nogal uiteen. Je kunt altijd zelf op zoek gaan naar een voor jou passende Broker maar je kunt ook terecht bij BinaryClass.nl die een selectie met reviews heeft gemaakt van de beste Brokers van de wereld. De Brokers die op onze site staan, zijn veelvuldig getest en zeer betrouwbaar bevonden. Voor meer informatie over verschillende Brokers en het oordeel van BinaryClass.nl daarover is er het menu kopje ‘Binaire Opties Brokers‘.

Als de juiste Broker gevonden is dient eerst een account aangemaakt te worden waarna het feitelijke handelen kan beginnen op dat platform. Hieronder staat een korte opsomming van een aantal Brokers. Op dit moment zijn er nog geen Nederlandse aanbieders.

  • OPTIONFAIR – optionFair bestaat sinds 2010 en heeft zich al snel in de top van de brokers gevestigd. Als een van de weinige brokers biedt zij een echt finacieel platform met de meeste handels mogenlijkheden aan. High/Low, OneTouch (en NoTouch) Boundary trading op z’n best met de meest accurate pricings van de assets. Rendementen gemiddeld 85%.
  • ANYOPTION – Anyoption was als een van de eerste op de markt (sinds 2009) en is een van de grootste binaire opties broker. De populariteit heeft het (schijnbaar) te danken aan een omvangrijke lijst van assets, goede rendementen en exclusieve trading features. De formule word compleet gemaakt met een gebruikers vriendendelijke interface. Rendementen gemiddeld tot 71%.
  • BANC DE BINARY – Banc De Binary richt zich vooral op mensen met al wat ervaring op de financieele markt. Ook zeer toegankelijk voor een nieuweling, maar wel met een minimum storting van € 500. Met zeer hoge returns bij de OneTouch optie en een zeer zakelijke outlook is het oprecht een broker van stand. Rendementen gemiddeld tot 71%.
  • EZTRADER – EZTrader is eigendom van Win Gaming Media Inc., zij heeft haar eigen platform ontwikkeld, goede software waarop vele andere brokers hun platform hebben gedaseerd. Ook zijn hier, als een van de weinige brands, traders uit de VS welkom. Speciale features zoals ‘early closure’ intensiveren hier de handels ervaringen. Rendementen gemiddeld tot 80%.

Simpele Stappen.
Bijna alle Brokers werken volgens hetzelfde principe. Eerst maak je een account aan. Vervolgens kies je een bedrag, een optie instrument en asset (aandeel, valuta etc). Zodra de looptijd wordt bereikt wordt duidelijk of er winst of verlies is gemaakt en volgt er een winstuitkering.

Drie varianten van handel in binaire opties.
1. High/Low oftewel Hoog/laag
2. One Touch
3. Boundary
Meer informatie over de verschillende varianten is te vinden onder het kopje ‘Basis begrippen binaire opties handel‘.

Winst en Rendement.
Alle opties bieden een vast rendement aan de opdrachtgever op basis van een percentage van het geïnvesteerde bedrag. Er zijn daarbij drie mogelijkheden:
A. In het geld eindigen / in the money expire
B. Buiten het geld / out of the money
C. Op het geld eindigen / at the money
Meer informatie over hierover is te vinden onder het kopje ‘Basis begrippen binaire opties handel‘.

Informatie en Tips.
Op de sites van de Brokers wordt verder goed uitgelegd wat de stappen en mogelijkheden zijn. Er wordt veel aandacht geschonken aan kennis en educatie. Dus kijk ook gerust rond bij de Brokers die wij aanraden. Hierover in de volgende paragrafen meer.

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.