Binaire opties handelen met iDEAL

Ieder platform biedt verschillende betalings methodes aan. Bijna altijd beschikbaar zijn Bank Overschrijving en Credit / Debit Card, vervolgens aangevuld met de bekendere online betaal opties. Skrill (MoneyBookers) en Neteller zijn hier voorbeelden van. Maar voor de Nederlandse trader geldt dat iDEAL vaak de beste en eenvoudigste manier is. Niet iedereen beschikt over een Credit Card of een online account bij bijvoorbeeld Neteller. Met iDEAL betaal je snel, eenvoudig en betrouwbaar. Tegenwoordig doet bijna iedereen aan internet bankieren en hebben veel mensen al eens eerder geld overgeschreven via de online rekening en zijn dus ook bekend met iDEAL. Klik hier als je nog eens wilt zien hoe betalen met iDEAL precies in z’n werk gaat.

Open hier een account bij een Binaire Optie aanbieder met iDEAL

  • ANYOPTION – Anyoption was als een van de eerste op de markt (sinds 2009) en is een van de grootste binaire opties broker. De populariteit heeft het (schijnbaar) te danken aan een omvangrijke lijst van assets, goede rendementen en exclusieve trading features. De formule wordt compleet gemaakt met een gebruiksvriendelijke interface. Rendementen gemiddeld tot 71% en betalingsmogelijkheden bij iDEAL.
  • EZTRADER – EZTrader is eigendom van Win Gaming Media Inc., zij heeft haar eigen platform ontwikkeld, goede software waarop vele andere brokers hun platform hebben gebaseerd. Ook zijn hier, als een van de weinige brands, traders uit de VS welkom. Speciale features zoals ‘early closure’ intensiveren hier de handels ervaringen. Rendementen gemiddeld tot 80%. Nu dus ook betalen via iDEAL.

Naast iDEAL zijn er verscheidene mogenlijkheden om geld over te maken. Hier een overzicht van de meest voorkomende online betalings methodes:

Bankoverschrijving
Iedere aanbieder van Binaire Opties geeft je de mogenlijkheid om een bank overschrijving te doen. Natuurlijk zeer betrouwbaar. Minpuntje hier is dat het net wat langer duurt om geld over- of bij te schrijven.

Credit / Debit Card
Snel, eenvoudig en verzekerd betalen met de credit card is een zeer goede betalings methode die je in staat stelt om direkt geld af- en bij te schrijven. VISA, Mastercard, Maestro worden allen geaccepteerd.

Skrill / Moneybookers
Binnen enkele minuten open je een online account bij Skrill (voorheen Moneybookers).
Deze betaalmethode is zeer geliefd onder de internet gebruikers, omdat het zo snel en eenvoudig werkt. Het enige wat je hoeft te doen is de Skrill account te crediteren. Daarna is het een kwestie van een klik op de knop om over te schrijven. Lees altijd wel goed de voorwaarden door over de aangeboden diensten.

Neteller
Neteller is vrijwel gelijk aan Skrill, dus hier gelden de zelfde punten die ook hierboven beschreven staan. Lees ook hier altijd eerst alle voorwaarden door.

Ook veel voorkomende betalings methodes zijn:

  • Ukash
  • CashU
  • Western Union
  • Liberty Reserve
  • MoneyGram


Bezoek ook de websites van de hierboven beschreven aanbieders van online betalings opties om op het gemak alle mogenlijkheden nog eens door te lezen. BinaryClass.nl probeert je zo veel mogenlijk op de hoogte te houden van alle updates, ook als een broker een bepaalde betalings optie toevoegd. Zelf kan je ons ook altijd op de hoogte brengen van updates door een mail naar info@binaryclass.nl te schrijven.

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.