TradeRush Review

Door de hoeveelheid online binaire opties brokers die er nog steeds iedere maand bij komen, is het vrij lastig bij te houden wat nu precies de platformen zijn die de moeite waard zijn om uit te proberen. BinaryClass.nl test eens in de zoveel tijd een nieuwe broker om zo op de hoogte te blijven. Dit keer hebben we voor TradeRush gekozen, een redelijk grote en bekende broker die nu ook Nederlandse Accountmanagers beschikbaar heeft.

Maak nu een account aan bij Traderush

Software
Traderush gebruikt de software van SpotOption. SpotOption levert ook de software aan brands zoals iOption en Banc de Swiss en staat bekent om de eenvoudigheid. Sommige meer ervaren traders stappen liever over naar een TechFinancials platform, maar zeker voor de nieuwkomer is dit een zeer goede software dat veel extra features heeft te bieden.

Trading Platform
Door de eenvoudigheid van dit platform kan je spreken over een zeer gebruiksvriendelijke interface. Zodra je op de TradeRush homepage beland kan je direkt op die pagina een account openen, en, direkt trades plaatsen. Hiervoor hoef je niet naar een apart platform te navigeren, de homepage is als het ware ook meteen het platform. Onder de main banner kies je voor het handels instrument dat je wilt gebruiken en voor het asset dat wilt verhandelen. De grafieken met de betreffende koersen verschijnen dan direkt. Sneller en eenvoudiger kan het niet.

De handels instrumenten waar je bij TradeRush uit kunt kiezen zijn de High/Low variant (call/put options), One Touch, de Option Builder, 60 seconden en de Option Pro.

Ook zijn er een aantal aardige features die dit platform aanbiedt.
Allereerst zijn er de applicaties voor Android en iPhone om ook mobiel te kunnen handelen. De verwachting is dat in de komende jaren minimaal 50% van de traders mobiel zullen handelen, TradeRush is daar in ieder geval klaar voor.
Double Up Feature; deze feature geeft je de mogelijkheid om jouw investering tijdens een lopende trade te verdubbelen.
Roll Over Feature; in het geval dat de markt niet handelt zoals verwacht geeft deze feature je mogenlijkheid om de ‘expiry time’ uit te stellen om zodoende toch kans te houden on ‘in the money’ (met winst) te eindigen.

De Uitbetaling
De returns die op dit platform worden aangeboden verschillen per asset. Het gemiddelde ligt tussen de 71% en 81%, maar dit kan oplopen tot 500% met One Touch options. Hier en daar zijn hogere returns te vinden, maar al met al toch een zeer goed aanbod.

De verschillende Assets
Uiteraard geldt ook bij TradeRush dat de assets onder te verdelen zijn in vier hoofdgroepen; Aandelen, Indexen, Grondstoffen en Forex (valuta paren). Er worden 54 aandelen aangeboden, onder andere Unilever, IBM en Facebook. 18 Valuta paren, van Euro/Dollar tot aan AUD/JPY. 8 grondstoffen, waarvan zilver en goud de meest populaire assets van zijn. Tot slot kan je nog met 20 verschillende indexen traden, zoals de DAX en de NASDAQ. Assets worden ook regelmatig toe gevoegd, dus genoeg keus om hier te handelen in Binaire opties.

Betrouwbaarheid en Veiligheid
TradeRush is een van de grotere Binaire Optie brokers vandaag de dag op de markt. Dat komt mede door de goede reputatie die zij hebben. Bedrijfs- en klanten accounts zijn gescheiden wat inhoudt dat ons geld veilig is in het geval dat er iets met de broker zou gebeuren. Geld over maken kan hier met Visa, Mastercard, American Express en Diners. Er wordt ook altijd voor verificatie van de account gevraagd, meestal op het moment dat je voor het eerst geld gaat opnemen. Ook is er de mogelijkheid om Moneybookers (Skrill) of bank overschrijvingen te gebruiken.

Customer Service
Voor support kan je op verschillende manieren in contact komen met de customer service van TradeRush. Je kunt kiezen voor de Live Chat, voor de call back optie, bellen met een van de internationale nummers die zij aanbieden of gewoon per email, support@traderush.com.

De pluspunten van TradeRush
Het feit dat deze broker Nederlandse account managers heeft is voor ons het belangrijkste pluspunt. Ook al spreken de meeste Nederlanders ook Engels, het scheelt toch altijd zeker ook als je nieuw bent in het handelen in Binaire Opties. De gebruiksvriendelijkheid van het platform, letterlijk in drie stappen ben je al klaar voor je eerste trade. Uitgebreid aanbod van assets en goede customer support.

De minpunten van TradeRush
Een van de weinige minpunten is eigenlijk dat er nog geen iDeal als betalings methode is.
Het trade platform kan voor de gevorderde trader iets te beperkt zijn.

Samengevat
TradeRush is naar de mening van binaryClass.nl een van Binaire Opties brokers die zeker de moeite waard is om uit te proberen. Nadat het zich voorheen vooral de US markt richtte, is het nu bezig de Europese markten te veroveren. Het feit dat er Nederlandse account managers zijn geeft ook aan hoe professioneel er bij dit brand gewerkt word. Met een gebruiksvriendelijk trade platform, actuele markt analyses, een gratis eBook, goede returns en een vriendelijk support team heb je hier bij TradeRush met een zeer complete broker te maken.

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.