TopOption ReviewBinaryclass.nl voegt weer een broker toe. We hebben het in dit geval over TopOption. TopOption zelf probeert zich te onderscheiden door veel nadruk te leggen op betrouwbaarheid en transparantie. Zo geeft TopOption aan volledig Europees gereguleerd te zijn. Wat dit precies inhoudt is ons niet geheel duidelijk dus heel veel waarde hechten we hier niet aan. TopOption staat onder toezicht van Cysec, wat voor de Cyprus security and exchange commision staat.

Wel interessant is dat TopOption KPMG volledig toegang tot zijn rekeningen heeft gegeven om aan te tonen dat alle gelden van traders aanwezig zijn. TopOption heeft dan ook een goede reputatie qua uitbetalen.

Het platform
Het platform is met een inschrijvingsbedrag van 100 euro relatief laagdrempelig. De uitbetaling is tot 85% dus dat zit wel goed. Eenmaal aangekomen op de site van TopOption zien we relatief eenvoudige site die met een simulator en voorbeelden probeert uit te leggen wat binaire opties zijn. Ook zien we een korte beschrijving van de producten. De homepage wordt interessanter als je verder omlaag scrolt tot je onder aan de site bij een menu komt waar verwezen wordt naar het resource center en de TopOption Academy.

Resource center: Hier vind je met name markt analyses. Je kunt via dit menu onder andere toegang krijgen tot dagelijkse en wekelijks marktanalyses. Daarnaast wordt er een economische agenda aangeboden en een overzicht van de openingtijden van de verschillende beursen op de wereld. Wat wel aardig is, is dat deze tools ook toegankelijk zijn als je geen account hebt aangemaakt.

De TopOption Academy: TopOption biedt aardig wat educatieve tools voor het handelen in binaire opties. Dit gebeurd via de TopOption Academy. In het menu van de academy zien we een begrippenlijst en een uitleg over marktindicators die weer gekoppeld zijn aan de economische agenda. Ook worden er videotutorials beschikbaar gesteld (ook voor niet leden) en zijn er verschillende e-books.

De producten
TopOption biedt de meest traditionele tradevormen aan. Zo biedt TopOption de classic option (hoog/laag), de 60 seconden trade, one touch en de optionbuilder als producten. De optionbuilder hebben we nog niet getest maar lijkt interessant omdat het meer flexibiliteit biedt met traden aangezien ook de expiratietijd van de trade zelf te bepalen is. Binnenkort zullen we bij binaryClass.nl nog wat beter naar de optionbuilder kijken. naast de verschillende producten die net genoemd hebben, biedt TopOption nog een aantal tools die het vermelden waard zijn.

De Rollover: Voor een 30% extra investering kan de expiratie tijd van de Trad opgeschoven worden zodat de uitkomt van een trade in positieve zin beïnvloed kan worden

De Double up: Als een trade goed gaat en je vertrouwen hebt in de trend waarop je ingezet hebt is het mogelijk om halverwege de trade je inzet te verdubbelen.
De verschillende assets
TopOption heeft een breed aanbod van asset bestaande uit stocks, commodities, currencies en indices. In totaal worden er 180 verschillende assets aangeboden. Via de homepage en het menu van het resource center is een volledig overzicht van alle assets nog eens na te lezen.

Voordelen:
Een betrouwbaar, transparatn en eenvoudig platform voor zowel de beginnende als de meer ervaren trader. Een breed aanbod van assets, goede winstpercentages en trade tools maken TopOption een broker die voor veel traders interssant is.

Nadelen:
Het is niet mogelijk om stortingen met ideal te doen. Alle overige gangbare betalingmethoden werken natuurlijk wel. Een ander nadeel voor sommige traders is het ontbreken van een trade instrument als de boundary een gemis en een reden om een andere broker te kiezen2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.