OptionFair Review

 

In eerste instantie lijkt OptionFair op alle andere brokers. De lay-out ziet er goed en betrouwbaar uit en de eerste indruk is ook erg goed. Maar het gaat natuurlijk om meer dan looks alleen, het gaat ook om onderscheidend vermogen. En OptionFair is zo’n brand dat zich goed onderscheidt. Door hun serie van zeer geavanceerde software algoritmes is OptionFair in staat jou de beste pricing van assets aan te bieden en staan zij 100% achter de geboden rendementen. Dat klinkt misschien logisch, maar je zult zien dat op de meeste platforms dit helemaal niet zo vanzelfsprekend is. Dit feit is een van de redenen waarom dit platform zo geliefd is onder de meer ervaren financiële
handelaren.

Maak nu een account aan bij OptionFair


Software.

Een andere reden is dat het een van weinige echte financiële trading platformen is, waardoor meerdere
instrumenten kunnen worden aangeboden. De software word door TechFinancials aangeboden, dit is tevens de ‘eigenaar’ van OptionFair. Dit is natuurlijk een groot voordeel. Door de gebruiksvriendelijke interface en de live support die direct tot de beschikking staat zal men zich als nieuwkomer in de online handel snel op zijn/haar plek voelen. De trade simulator geeft je al meteen een eerste indruk en de FAQ pagina beantwoordt veel vragen omtrent het handelen in binaire opties.

Trading Platform.
Een van de eyecatchers van het OptionFair trading platform is de interface van de website. Duidelijk, serieus en klantvriendelijk. Maar uiteindelijk gaat het hier om het traden en daarvoor zit men bij OptionFair op het juiste adres. Dit is een echt financieel platform, en niet zoals de meeste andere platforms die veelal gebaseerd zijn op online gaming. Naast de ‘One Touch’ trading optie, is er ook de ‘No Touch’ optie. Andere extra features zijn ‘High / Low’ en ‘Boundary Trading’ die bij andere aanbieders gemist worden. Extra hoge rendementen zijn er te halen met de High Stakes opties.Andere verassingen zitten er in de features zoals early closure, roll over en het mobiel traden. Early closure geeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om een positie te sluiten voordat de trade verlopen (expired) is en biedt in geval van twijfel de mogelijkheid om een gedeelte van de investering veilig te stellen. Ben je meer van de snelle actie dan heeft OptionFair de ‘60 seconds trades’. Hier is al na 1 minuut duidelijk of je in- of out of the money bent. In the money betekent hier een rendement van 85% in 60 seconden.

De Uitbetaling.
Bij OptionFair kunnen investeerders een rendement tot 85% van hun investeringsbedrag verwachten. De werkelijke rendementen zijn afhankelijk van het type asset en hun looptijd. In het geval dat je ‘out of the money’ eindigt ontvang je toch nog 10 tot 15% restitutie van het oorspronkelijk geïnvesteerde bedrag. Dit is bovenop alle welkomst bonussen die bij optionFair worden aangeboden. De bonussen hangen samen met de stortingen die jij als trader maakt. Op jouw eerste storting tot € 499 ontvang je tot 10%. Tussen de € 500 – € 999 ontvang je een bonus van 20% en voor een storting tussen de € 1000 en € 5000 een bonus van 30% (dit word ook nog wel eens verhoogd).

De verschillende assets.
Momenteel biedt OptionFair ongeveer 40 soorten assets aan. De lijst zou wat uitgebreider mogen zijn, maar er is hier gekozen voor een kleiner aanbod van assets met een hoge volatiliteit waardoor hoge rendementen te behalen zijn. De lijst met assets wordt overigens van tijd tot tijd geupdate, dus er is altijd keuze uit de meest relevante assets. Enkele voorbeelden zijn Goud, Zilver, Eur/USD, Olie, Apple Inc, Nasdaq en Facebook.

Betrouwbaarheid & Beveiliging.
Aan het eind van 2012 heeft OptionFair haar CySEC licentie ontvangen. Als officieel Europees trading platform ben je hier gegarandeerd van een betrouwbare en veilige partner. De verschillende betalingsmethodes die hier worden aangeboden zijn:

 1. Liberty Reserve
 2. Belangrijke creditcards
 3. Moneybookers
 4. MoneyGram
 5. Western Union
 6. Bank Wire

Verzoeken tot uitbetaling worden meestal verwerkt binnen 36 uur. Voor de veiligheid van alle financiële transacties is alle digitale informatie extra beveiligd. Bij je eerste opnameverzoek zullen er verder documenten worden gevraagd om jezelf te identificeren en zo fraude te voorkomen.

De pluspunten van OptionFair.
24/7 Support Team, Dagelijkse Market Highlights en Market Analyses, Verschillende accounts voor verschillende categorieën van Traders, Speciale features zoals ‘early closure’ en ‘roll over’, Hoge Bonussen, Cashback tot 15%, 60 seconden en mobile trading, Weekend trading mogelijk en Zeer gebruiksvriendelijk

De minpunten van OptionFair.
Beperkte Asset Lijst, US en Japanse traders niet geaccepteerd, Paypal storting en opname optie niet ondersteund en hoge eerste storting van €300,-

Customer service.
Bij OptionFair kunnen traders een vriendelijke customer support tegemoet zien. Door support op verscheidene manieren aan te bieden wordt de klant altijd op de door zijn of haar gewenste manier te woord gestaan. Zo heb je naast de telefoon optie ook de email en LiveChat mogelijkheden.

Support via Telefoon:

 1. Arabisch: +44 203 5191573
 2. Engels: +44 203 5190373
 3. Frans: +33 975 180047
 4. Italiaans: +39 069 9366523
 5. Spaans: +34 911 895174

Support via Email: customercare@optionfair.com

Support via LiveChat: Voor degene die Engels niet als voertaal hebben biedt OptionFair support aan in de meest relevante talen. Via de LiveChat functie is de helpdesk gedurende de gehele handelsdag te bereiken. Op het trading platform zelf kunt u overigens uit 12 verschillende talen kiezen. Dus leest u liever in het Spaans dan kan dat. De talen die OptionFair aanbiedt zijn:

 1. Arabisch
 2. Chinees (Simplified)
 3. Frans
 4. Duits
 5. Italiaans
 6. Portugees
 7. Spaans
 8. Zweeds
 9. Turks


Samengevat.

OptionFair is niet voor niets een leider in de online binaire opties handel. De kwaliteit van het platform zorgt voor betrouwbaarheid en de service zorgt voor betrokkenheid. Een brand waar de beginner en de doorgewinterde trader op hun plaats zijn met vele trade opties en goede winst mogelijkheden. Geen twijfel dan ook dat dit brand de komende jaren nog veel van zich laat horen. Een aanrader!

 

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.