Opteck Review

Opteck is een engels platform in binaire opties. Het behoord toe aan BNET ONLINE LTD dat in 2011 is opgericht en gevestigd is te #788-790, Finchley road, London, UK. Het platform is opgericht door financiƫle en automatiseringsexperts en is gericht op zowel startende als de meer ervaren trader. En alhoewel Opteck niet onder de autoriteiten can de FSA vallen (Engelse fin. autoriteit) is het als Engels bedrijf wel gehouden zich aan de Engelse regelgeving te houden. Voor mensen die moeite hebben met bedrijven die in schimmige belastingparadijzen zijn ondergebracht, kan dat van belang zijn.

Maak nu een account aan bij Opteck

Zoals boven al vermeld richt Opteck zich op beginnende en meer ervaren traders. Het gaat hier om een 100% web based platform dat geen installaties van software vraagt. Dit houdt in dat Opteck op elke besturingssysteem werkt (linux, macos of windows). Voor traders die op hun smartphone willen handelen is zowel in de app store (iphone) als in de playstore (android) een app voor traden bij Opteck. Dit biedt de mogelijkheid om ten alle tijden toegang tot het platform te krijgen wat een belangrijk voordeel is.

Handelen
Opteck biedt twee mogelijkheden van handelen op binaire opties. De high/ low trades en de one touch trades. Opteck betaald tussen 85 en 100% uit voor succesvolle trades. Voor niet succesvolle trades geld dat 15% van het ingezette bedrag terug gestort wordt.. Op dit moment is het mogelijk op ongeveer 60 assets te traden bij Opteck. We hebben de belangrijkste assets voor u op een rij gezet:

Alcatel Lucent, Banca Generali, Carrefour, Coca Cola, DELL, Deutsche Bank, eBay, Facebook, Fiat, Google, HSBC, Telecom Italia Ord, TOTAL, Vodafone, Volkwagen, EUR/CHF, EUR/GBP, EUR/USD, GBP/USD, USD/CAD, USD/JPY, Corn, Coffee, Crude Oil, Silver, Gold, DAX 30, CAC 40, Dow Jones en de NASDAQ.

Klantenservice
De site van Opteck is in de volgende talen beschikbaar: Arabisch, Frans, Japans, Italiaans, Pools, Turks en Russisch.

Er zijn drie manieren om contact te hebben met Opteck. Er is een live chat, het kan via de email en per telefoon. Voor support via de email is Optech te bereiken via service@opteck.com. Voor degene die liever iemand echt spreken kan er gebeld worden via #0800.170.0209 (lokaal nummer vanuit Engeland) of +44(0)844.484.2545 (nummer voor internationale klanten).

betalingsmogelijkheden:

Bij Opteck iDeal kan vrijwel elk betalingsmiddel gebruikt worden. Allereerst iDeal, wat toch wel makkelijk is, daarnaast de belangrijkste creditcards als visa en mastercard, bankoverschrijvingen en de Webmoney ewallet. Ook het opnemen van geld kan via deze genoemde methodes.

Voordelen van handelen bij Opteck
Betrouwbaar platform
Een uitgebreid educatief deel op het platform
Hoge winstuitkeringen
Ondersteuning mobiel traden
Gebruiksvriendelijk.
Een goede welkomst bonus
Een bonus voor het doorverwijzen van andere traders.

Nadelen:
Slechts twee trade varianten
Beperkte lijst met assets

Conclusie:
Opteck is een simpel, gebruiksvriendelijk platform dat ook vanwege de vestiging in Engeland betrouwbaar oogt en wat ons betreft met name voor de meer beginnende trader een interessante optie kan zijn.

 

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.