EZTrader Review

EZTrader is in 2008 met haar platform begonnen. Nu eigendom van Win Gaming Media Inc (WGM) en gevestigd in Cyprus, was dit een van de eerste, leidende en door velen aanbevolen brokers in de markt. Wat EZTrader anders maakt dan de meeste andere binaire opties brokers is het feit dat ze hun eigen trading platform hebben ontwikkeld. Dit trading platform wordt aangeprezen als eenvoudig en simpel te bedienen. Meerdere platforms hebben inmiddels geprobeerd de EZTrader formule te kopiëren.

Maak nu een account aan bij EZTrader


Trading Platform.
Na de overname door WGM in 2011 zijn er een aantal positieve veranderingen doorgevoerd om het online traden nog aantrekkelijker te maken en het platform meer up-to-date te maken. Enkele van de doorgevoerde wijzigingen zijn: het terug brengen van de lock-out periode – dit is nu nog 5 minuten ipv 15 min, geen Spreads meer – dus meer winst voor de handelaren, Verkoop Optie – ook wel early closure genoemd.

De Uitbetaling.
EZTrader heeft in het verleden veel slechte feedback ontvangen over hun uitbetaling ratio’s. De meeste klachten waren vooral gericht op het feit dat de pay-out ratio nooit meer dan 65% was, en in de meeste gevallen zelfs minder dan 50%, aanzienlijk lager dan alle andere brokers. Na de overname in 2011 door WGM is dit direct veranderd. Tegenwoordig ligt de gemiddelde pay-out / uitbetaling rond de 80%. Er wordt daarnaast veel geadverteerd dat er rendementen van 95% te behalen zijn, maar die pay-out ratio word alleen aangeboden voor transacties op de DAX Future index.

De verschillende assets.
Op de EZtrader website worden 48 assets aangeboden, variërend van indices, aandelen, deviezen en commodities. Kijk voor een compleet overzicht op de assets pagina van de EZTrader website.

De Pluspunten van EZTrader.
Het nieuwe management heeft ervoor gezorgd dat EZTrader weer een broker van formaat is geworden. Het feit dat de lock-out tijd van 15 minuten naar 5 minuten is terug gebracht en er geen spreads meer zijn, laat zien dat deze broker open staat voor de wensen van de traders.

Stortingen met iDeal zijn mogelijk.

De uitbetalingen zijn in lijn met de standaard uitbetalingen in deze business en de speciale promoties die worden aangeboden zijn altijd de moeite waard. Ook zijn traders uit de USA welkom.

De minpunten van EZTrader.
De software oogt vrij simpel. Hierdoor lijkt het wat goedkoop, iets wat je niet bij een binaire optie broker verwacht. Jammer is dat er geen simulator of demo is. Hoewel EZTrader een goede helpdesk heeft die jou bijstaat bij de eerste stappen, is het altijd fijn om te zien hoe de dingen werken en eraan toe gaan voordat je met het echte traden begint.

Customer Service.
EZtrader biedt verschillende kanalen voor online support aan klanten. Klanten kunnen de klantenservice bereiken via email, online chat of telefoon. Uiteraard is er ook een zeer duidelijke FAQ pagina voor beginnende handelaren. In deze sectie kunnen de antwoorden op de meest gestelde vragen en handelstermen worden nagelezen. Een stap voor stap uitleg is ook te vinden in de support sectie van de EZTrader website. Voor Live Help kunnen klanten bellen met de volgende nummers: – 020-3287-8456 (UK), – 03-9005-5622 (Australia), – 973-800-19-900 (Bahrain) en – 646-666-9677 (Skype, USA)

Samengevat.
In vergelijking met EZTrader uit 2008 heeft het bedrijf een lange weg afgelegd om veel zaken te verbeteren voor haar klanten. Wat goed om te zien is, is dat er echt naar de klanten is geluisterd en dat vinden wij 1 van de belangrijkste beoordelings punten. De feedback wordt serieus genomen en er wordt goed gereageerd op posts die soms wat minder positief zijn. Als trader voel je je serieus genomen en gerespecteerd. Iets wat je verwacht als je met geldzaken bezig bent. Over het algemeen een zeer attente broker, eentje uit onze top 5, een aanrader voor de beginnende trader.

 

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.