Anyoption Review

Anyoption is een van de eerste brands die actief was op de Binaire Opties markt. Al begonnen in 2009, worden zij als doorgewinterde professionals in hun markt beschouwd. Hun online platform is door de jaren heen niet veel veranderd. Er is hier duidelijk voor een formule gekozen waarbij simpelheid voorop staat en dat is ook precies het gevoel dat je krijgt als je ermee aan de slag gaat. Zo is de website eenvoudig en goed te begrijpen en geeft het de nieuwkomer duidelijke instructies over hoe te beginnen met het online handelen. Het is net of heel de site zich meer focussed op de nieuwkomers en in mindere maten op de meer ervaren binaire optie traders. Het aanbod van assets daarentegen is zeer aantrekkelijk en uitgebreid. Uiteindelijk voelen traders, van wat voor niveau dan ook, zich hier gewoon thuis, anders word je niet een van de grootste brokers op de markt. En dat is Anyoption!

Maak nu een account aan bij Anyoption


Het Tradingplatform.
Anyoption biedt je een eenvoudig maar doeltreffend trading platform aan. Het is web based, dus er zijn geen downloads nodig en je kan via iedere locatie inloggen.

De grafieken ogen een beetje simpel en de lay out is niet het meest moderne maar dat wordt door veel mensen juist gewaardeerd. High / Low en OneTouch zijn aangeboden de instrumenten en de ‘option+’ optie geeft je de mogenlijkheid om assets te kopen die voor expiry time te verkopen zijn. Ook wordt er mobiel traden aangeboden met apps voor Android en iPhone. Verder is er de mogenlijkheid om per sms de resultaten van je trades te ontvangen en zijn er 4 ‘expiry times’ waaruit te kiezen valt op de meest verhandelde assets. Dit kan aan het einde van het uur, einde van de dag, einde van de week of einde van de maand. Speciale features zoals ‘profit line’, waarbij jou winst realtime word bijgehouden, en de ‘show off wall’ zijn leuke extra’s. Een minimale storting van € 100 maakt het allemaal nog aantrekkelijker.


De Uitbetaling.

De te behalen rendementen bij Anyoption zijn netjes. Gemiddeld ligt dit tussen de 65% en 71%. Afhankelijk van het asset en instrument zijn er mogelijkheden om rendementen tot zelfs 400% te halen. Niet eenvoudig maar het schijnt te kunnen. Ook wordt er 15% cashback gegarandeerd indien je out of the money eindigt. Het is waar dat er hogere uitbetalings percentages te vinden zijn, maar laat dit je niet leiden in de keuze voor een handels platform. Vaak zie je de minste resultaten bij de brands die het meest aanbieden. Aanbieden is 1 ding, het daadwerkelijk waar maken is vers 2. Bij Anyoption weet je dat je goed zit. Het feit dat ze al jaren bezig zijn is een goede pijler voor kwaliteit en zekerheid. En als het op geld aankomt kies je voor zekerheid.

De verschillende assets.
Anyoption heeft een zeer aantrekkelijk aanbod van assets. Een lijst van meer dan 140 assets die geregeld geupdate wordt en dus telkens blijft groeien. Van de meest verhandelde commodities tot currency pairs waarmee 24 uur per dag te traden is. Zoals bijna alle andere online handels platformen zijn er vier hoofd groepen van assets waaruit te kiezen valt, namelijk:

  1. Forex Options
  2. Stock Options
  3. Commodity Options
  4. Index Options


Betrouwbaarheid en Beveiliging.

Het feit dat Anyoption al sinds het begin actief is geeft al aan dat dit een trading platform is waar mensen in vertrouwen. Snelle afhandeling van de uitbetalingsaanvragen draagt hier uiteraard ook aan bij. Bank overschrijvingen kunnen al in 3 dagen worden ontvangen. De ruime keuze van payment methods is overigens ook een goed teken. Het grote voordeel bij Anyoption is dat zij de iDeal betalingsmethode aanbieden. Dat is veruit de meest populaire betalingsmethode onder de Nederlandse internet gebruikers. In slechts minuten maak je daarmee geld over naar je traders account. Reuters voorziet Anyoption van de real-time koersen. Verder is ook hier de bescherming van persoons gegevens gegarandeerd door de beveiligingsprotocolen die hier worden gehanteerd.

De pluspunten van Anyoption.
Het platform is gebruiksvriendelijk en in alle nodige talen verkrijgbaar. Anyoption biedt 15% cashback aan indien een trade ‘out of the money’ expired. Enorm aanbod van assets en verscheidende expiry tijden. Stortingen met iDeal zijn mogelijk.

De minpunten van Anyoption.
Oogt als een vrij simpel online handelsplatform. Anyoption is nog niet gereguleerd. Het merendeel van de online brokers is dit overigens nog niet. Alle grote brands zullen dit in de komende tijd wel worden. De uitbetalings percentages mogen iets hoger worden.

Customer service.
De support die wordt aangeboden is er in 7 talen. Uiteraard de meest gangbare zoals Engels, Frans en Italiaans, maar ook Spaans, Duits, Russisch, Arabisch, Turks en Chinees. Er is een live chat mogenlijkheid en de ‘bel me terug’ optie. Hierbij laat je nummer en boodschap achter en wordt er vaak binnen het uur al contact met je opgenomen door het support of sales team, afhankelijk van het onderwerp. Het email adres en telefoonnummer van de support afdeling staan hieronder vermeld. Bij Anyoption werkt de sales- en support afdeling 24 uur per dag om zo in iedere tijdzone de traders te woord te kunnen staan. De customer service is simpelweg goed.

  1. email support: support@anyoption.com
  2. telefoon: +44-2080997262
  3. fax: +44-8081890112

Samengevat.
Een zeer gerenommeerde broker met een aantrekkelijk aanbod van assets en exclusieve trading features die ervoor zorgen dat ook de doorgewinterde trader hier op zijn plek is. Een gedreven en ervaren sales team staat je te woord. Hoewel de rendementen niet de hoogste in de markt zijn, bieden zij wel een 15% cash back garantie voor onsuccesvolle trades.

 

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.