24option Review

24Option is een van de bekendste aanbieders van Binaire Opties en is in korte tijd tot een van grootste brokers uitgegroeid. Deze broker bestaat al sinds 2010, en met een zeer uitgebreide lijst van assets, hoge kwaliteit trading instrumenten en alle denkbare educatieve tools is dit een zeer compleet platform. Het feit dat 24Option gebruik maakt van de software van TechFinancials is voor ons ook een zeer belangrijk pluspunt. Dit is op dit moment het beste van wat er online wordt aangeboden, en ook niet onbelangrijk, onze favoriet. Ondanks dat ook deze broker een holding company op de British Virgin Islands heeft en haar hoofdkantoor op Cyprus heeft gevestigd, niet de meest vooraanstaande vestigingsplaatsen, is 24Option toch een van de meest betrouwbare aanbieders van Binaire Opties en een perfecte plek om online opties te handelen.

Maak nu een account aan bij 24option

Trading Platform
Net zoals de meeste online platformen waar je Binaire Opties kunt traden is ook het platform van 24Option web based. Dus er is geen download noodzakelijk om hier aan de slag te gaan en het betekent dat je op iedere plek waar een computer staat meteen aan de slag kunt gaan. Zoals eerder vermeld is de software van TechFinancials, de zelfde provider die OptionFair gebruikt. Deze trade platforms zijn vrijwel identiek aan elkaar, 24Option is alleen een grotere broker. Iets meer talen, iets meer tools. OptionFair is net weer iets persoonlijker is de ervaring van binaryClass.nl..

De homepage van 24Option is zeer overzichtig en wijst zich vanzelf. Een duidelijke video laat je zien wat je bij dit platform kunt verwachten. Een beetje ‘Amerikaans’, maar een snelle en effectieve manier om je wegwijs te maken. Grote buttons worden gebruikt om aan te geven waar je een account aanmaakt en waar je bijvoorbeeld de (educatieve) video’s kunt bekijken. Het is allemaal zeer schematisch opgezet wat het navigeren op de website erg makkelijk maakt. Er is een goede balans gebruikt waardoor het niet overvol is en alles makkelijk te vinden is.

Zoals ook bij OptionFair het geval is, opent er niet direkt een grafiek zoals je misschien gewend bent bij de SpotOption platformen zoals bij iOption. Je dient eerst voor een bepaald asset te kiezen voordat dit verschijnt. Er zijn mensen die dit minder gebruiksvriendelijk vinden, ik zelf heb er geen probleem mee. Het is meer wat je zelf gewend bent, op wat voor platform je bent begonnen met traden, maar uiteindelijk geeft de kwaliteit de doorslag en die is zeer hoog. Met trade instrumenten als High/Low, Boundary, OneTouch, No Touch en Short Term kan je hier traden op een zeer professioneel platform dat tegelijkertijd ook voor de leek makkelijk te gebruiken is.

De Uitbetaling
24Option biedt rendementen van 70 tot 85% aan, afhankelijk van het asset en het instrument dat je kiest om mee te handelen. Zodra je kiest voor een bepaald asset zal er direkt het rendement verschijnen en na het ingeven van het investerings bedrag zie je direkt wat er word uitgekeerd indien je ‘in the money’ eindigt. Overigens, als je kiest voor One Touch Trading, waar je Binaire Opties kunt handelen met contracten met looptijden die langer dan een week zijn, kan je rendementen verwachten die oplopen tot en met 350%. Bij verlies, out of the money, kan je restitutie van 10 tot 15% verwachten, ook weer afhankelijk van het asset waarmee je trade.

Verschillende assets
24Option heeft een groot aanbod van assets. Een lijst die altijd word aangevuld met de meest trendy assets van het moment. Zoals bij alle Binaire Opties aanbieders worden de assets in vier hoofd groepen onderverdeeld; Valuta Paren, Aandelen, Grondstoffen en Indexen. Hieronder een overzicht:

Grondstoffen       Valuta Paren Aandelen Indexen
Gold Euro-Dollar: EUR/USD Vodafone FTSE-100
Silver Pound-Dollar: GBP/USD Lloyds DAX-30
OIL Euro-Japanese Yen: EUR/JPY British Petroleum PLC (BP) Dow Jones
Dollar-Japanese Yen: USD/JPY Barclays PLC Nasdaq Composite
Pound-Japanese Yen: GBP/JPY Google Inc. IBEX- 35
Pound-Euro: GBP/EUR Apple Inc. CAC 40 Future
Euro-Pound: EUR/GBP Telefonica SA S&P 500
Australian Dollar-USD: AUD/USD FRANCE-TELECOM Nikkei 225
USD-Canadian Dollar: USD/CAD SOCIETE GENERALE SMI FUTURE
Euro-Turkish Lira: EUR/TRY MIB-40 FUTURE
Swiss Franc – American Dollar: USD/CHF
American Dollar – New Turkish Lira: USD/TRY

 

Betrouwbaarheid
Over zekerheid en veiligheid hoef je je bj 24Option geen zorgen te maken. De trading accounts zijn gescheiden van de bedrijfs accounts waardoor het geld dat wij in het platform stoppen altijd gegarandeerd is. Ook moeten accounts altijd geverifieerd worden voordat er geld over gemaakt kan worden om zo fraude te bestrijden. Na verificatie zal het opnemen een kwestie van enkele dagen zijn.

Customer Service
De customer service bij 24Option is goed verzorgt. Je verwacht ook niets anders bij een van de grootste en bekendste aanbieders van Binaire Opties. Support word er in 9 talen aangeboden. De support is op verschillende manieren te bereiken:
Per Email, info@24option.com
Per Live Chat: http://messenger.providesupport.com/messenger/24option.html
Per Telefoon via de volgende nummers:

United Kingdom +44 203 355 7204
United States +1(347) 542-8942
Tokyo +(81) 3 45789752
France +(33) 9 75181797
Spain +34 911 436 446
Italy +39 0694 816747
Bahrain +973 1619 9029
Romania +40 318 110 960
Canada +1(647) 933-9780
Norway +47 2154 7842
South Africa +27 10 500 3824
Cyprus +357 25 262789

Per Fax: +357 25 030329

De Pluspunten van 24Option
Zeer hoge kwaliteit van het platform
Hoge rendementen tot en met 85%
Uitgebreide educatieve tools en goede support

De Minpunten van 24Option
Zeer grote broker waardoor het soms wat onpersoonlijk is
Kosten die worden berekend bij meerdere opnames in een maand.

Samengevat
24Option is niet voor niets uitgegroeid tot 1 van de markt leiders van Binaire Opties aanbieders en een perfect platform om online opties te handelen. Het feit dat er gebruik wordt gemaakt van de TechFinancials software is ook een groot pluspunt. Een tradeplatform dat zowel voor de beginner als voor de gevorderde trader een zeer aantrekkelijke eindbestemming is.

 

2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.