Broker reviews

BINAIRE OPTIES BROKER REVIEWS – VERGELIJKINGEN EN INFORMATIE

Bij welke broker moet ik binaire opties handelen?

Om tot een juiste conclusie te komen of optie handel op online platformen iets voor jou is, is het belangrijk om ervaring op te doen bij de juiste brokers. Slechte ervaringen betekenen vaak direkt het einde en dit hoeft niet nodig te zijn. Door verschillende brands te vergelijken en alle relevante informatie goed door te nemen is het kiezen van het geschikte platform niet ingewikkeld en vaak zelfs vanzelfsprekend. En ook al bied iedereen in grote lijnen het zelfde aan, handel in binaire opties tenslotte, zijn er belangrijke verschillen die het onderscheid maken tussen het zijn van een goede broker of een slechte.

De ene aanbieder heeft zeer hoge rendementen, anderen geven stortings bonusses en hebben exclusieve promoties. Er is een selectie gemaakt van brands die meer aandacht verdienen en bekend staan om hun professionaliteit en betrouwbaarheid.

Lees hier over de verschillende software, betalings- en opneem procedures, rendementen en support en kies jouw broker!

  • OPTIONFAIR – optionFair bestaat sinds 2010 en heeft zich al snel in de top van de brokers gevestigd. Als een van de weinige brokers biedt zij een echt finacieel platform met de meeste handels mogenlijkheden aan. High/Low, OneTouch (en NoTouch) Boundary trading op z’n best met de meest accurate pricings van de assets. Rendementen gemiddeld 85%.
  • ANYOPTION – Anyoption was als een van de eerste op de markt (sinds 2009) en is een van de grootste binaire opties broker. De populariteit heeft het (schijnbaar) te danken aan een omvangrijke lijst van assets, goede rendementen en exclusieve trading features. De formule word compleet gemaakt met een gebruikers vriendendelijke interface. Rendementen gemiddeld tot 71%.
  • EZTRADER – EZTrader is eigendom van Win Gaming Media Inc., zij heeft haar eigen platform ontwikkeld, goede software waarop vele andere brokers hun platform hebben gebaseerd. Ook zijn hier, als een van de weinige brands, traders uit de VS welkom. Speciale features zoals ‘early closure’ intensiveren hier de handels ervaringen. Rendementen gemiddeld tot 80%.
  • 24option – 24Option is een van de bekendste aanbieders van Binaire Opties en is in korte tijd tot een van grootste brokers uitgegroeid. Deze broker bestaat al sinds 2010, en met een zeer uitgebreide lijst van assets, hoge kwaliteit trading instrumenten en alle denkbare educatieve tools is dit een zeer compleet platform. Het feit dat 24Option gebruik maakt van de software van TechFinancials is voor ons ook een zeer belangrijk pluspunt.
  • Opteck – Opteck is gevestigd in Engeland. Opgericht door financiële en automatiseringsexperts is het een zeer gebruiksvriendelijk platform dat voor zowel beginners als meer ervaren traders goed te gebruiken is. Als introductie geeft Opteck bij het openen van een account 5 videolessen, ook zijn er webinars, handleidingen, marktverslagen en trade signalen. Daarnaast biedt Opteck persoonlijke handelsassistenten aan en zijn betalingen met iDeal mogelijk.
  • Traderush-Traderush gebruikt de software van SpotOption. SpotOption levert ook de software aan brands zoals iOption en Banc de Swiss en staat bekent om de eenvoudigheid. Voor de nieuwkomer is dit zeer goede software die veel extra features te bieden heeft. De eenvoudigheid van dit platform komt terug in de zeer gebruiksvriendelijke interface.
  • BANC DE BINARY – Banc De Binary richt zich vooral op mensen met al wat meer ervaring op de financiële markt. Ook zeer toegankelijk voor een nieuweling, maar wel met een minimum storting van € 250. Met zeer hoge returns bij de OneTouch optie en een zeer zakelijke outlook is het oprecht een broker van stand. Cysec (Cyprus Securities and Exchange Commission) gereguleerd, voldoen aan de FCA (Financial Services and Markets Act 2000) en de enige broker die verzekerd is bij Lloyds. De pricing van de assets wordt afgeleid van Thomson Reuters.
  • Topoption – Topoption is recentelijk door binaryClass.nl toegevoegd. Waarom? Deze broker is gereguleerd in de Europese unie. Heeft zijn volledige boekhouding bij kpmg ter inzage gegeven om maar aan te tonen dat de administratie op orde is en de fondsen van traders (handelaars) gewaarborgd zijn. Prettig bij Topoption is dat bij het aanmaken van account slechts 100 dollar gestort hoeft te worden om te spelen. Zeker voor mensen die beginnen of het platform willen testen is dit beter dan veel andere platforms waar de minimale storting vaak veel hoger zijn
2019 © binaryclass.nl Alle rechten voorbehouden
Design/Theme: cactuX.